Connect with us

Újabb nemzetközi minősítés a Virusbusternek

Dotkom

Újabb nemzetközi minősítés a Virusbusternek

Másodízben is sikeresen szerepelt az ICSA független szakmai szervezet tesztjén az otthoni és vállalati felhasználók teljeskörű munkaállomás védelmét szolgáló VirusBuster Professional, így ismét megkapta az ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítést.

A nemzetközi iparági szabványként elismert ICSA minősítés egyértelmű jelzése annak, hogy egy biztonságtechnikai megoldás a lehető legnagyobb felismerési aránnyal, vakriasztások nélkül ismeri fel a legkülönbözőbb károkozókat. A minősítés odaítélésekor számos követelményt támasztanak a vizsgált megoldással szemben, így annak jóval több és szigorúbb kritériumnak kell megfelelni, mint a többi iparági teszten általában. Amellett, hogy az adott vírusvédelmi megoldásnak az összes, a tesztben szereplő vírust fel kell ismernie hamis riasztás nélkül, rendelkeznie kell mindazon adminisztratív és naplózási funkciókkal, amik hatékony, egyszerű működésükhöz szükségesek.

A teszten a Virusbuster Professional azon legújabb verzióját mérettették meg, mely a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztett változata mellett már az inkrementális adatbázis frissítést is tartalmazza. Az új verzió valamennyi követelménynek maximálisan megfelelt, ennek köszönhetően másodízben is megkapta a független szakmai szervezet minősítését.

A számos nemzetközi elismeréssel (VirusBulletin, CheckVir, CheckMark, ICSA) rendelkező Virusbuster Professional legújabb, 30 napos próbaverziója már letölthető a VirusBuster internetes oldaláról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő