Connect with us

Közös oktatóközpontot nyitott a CA és az Albacomp

Dotkom

Közös oktatóközpontot nyitott a CA és az Albacomp

A két cég együttműködésük első lépéseként stratégiai partnerségi megállapodást kötött.

A CA és az Albacomp közös nemzetközi oktatóközpontot (Authorized Training Center) nyitott, amelynek felhasználói és partnerminősítő tanfolyamaira a hazai ügyfelek és partnerek mellett egész Európából várnak hallgatókat.

A két cég idén több jelentős lépést tett annak érdekében, hogy ügyfeleiknek teljes körű biztonságot adó megoldásokat nyújthassanak. Együttműködésük első lépéseként stratégiai partnerségi megállapodást kötöttek, amelynek értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti- (Unicenter), IT-biztonság- felügyeleti (eTrust) és adattárolás-felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az Albacomp emellett megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését.

A közös munka következő állomása az Authorized Training Center megállapodás volt, amelynek keretében 2006 májusában a két cég az Alkotás Point Irodaházban (1125 Budapest Alkotás u. 50.) korszerű oktatóközpontot hozott létre. Itt folynak a CA tematikája szerint zajló, a cég termékeihez kapcsolódó különböző szintű felhasználói illetve partnerminősítő tanfolyamok.

A képzések magyar és angol nyelven folynak, amelyekhez az oktatókat részben az Albacomp, részben a CA biztosítja. A központ oktatási programterve hamarosan elérhető lesz a cégek honlapján. A programokat nemcsak magyarországi ügyfeleknek és partnereknek ajánlják, hanem a CA segítségével egész Európából várnak hallgatókat, akik számára az utazás megszervezése mellett szállást és ellátást is biztosítanak. A résztvevők minden tanfolyam elvégzése után Prometric típusú vizsgaközpontokban tehetnek vizsgát az elsajátított tananyagból.

Az oktatóközpont létrehozásával a két cég szeretné elősegíteni, hogy a régióban egyre nagyobb számban megismerjék a CA legújabb termékeit az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig, amelyekhez az Albacomp jól képzett és szakmailag kiválóan felkészült szakembereivel professzionális terméktámogatást biztosít.

„Nagyon fontosak számunkra az olyan ambiciózus partnerek, mint az Albacomp. A közös sikerek kulcsa az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében az Albacomp jelentős beruházást végzett nemcsak az oktatóközpont kialakításával, de szakembereinek képzésével is. A CA a világ egyik vezető szoftvercégeként a legújabb technológiákhoz való hozzáférés biztosításával honorálja mindezt” – mondta Meleghegyi Tamás József, a CA Magyarországi képviseletének vezetője.

„Bízunk abban, hogy hamarosan minél többen megismerik a központot, és egyre nagyobb számban jelentkeznek majd ezekre a Magyarországon hiánypótlónak számító tanfolyamokra. A jelenleg rendelkezésre álló tanfolyam-kapacitásunk 70%-ára érkezett már előzetes igény, így a központ kihasználtsága miatt nem kell aggódnunk” – nyilatkozta Nagy András, az Albacomp rendszerintegráció igazgatója.

A régióban működő, hasonló központok műszaki felszereltségét, és az általános oktatási körülményeket tekintve ez az oktatási központ a legkorszerűbb. A két cég az elkövetkező években tovább szeretné bővíteni az oktatóközpont méretét és tevékenységi körét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom