Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közös oktatóközpontot nyitott a CA és az Albacomp

Dotkom

Közös oktatóközpontot nyitott a CA és az Albacomp

A két cég együttműködésük első lépéseként stratégiai partnerségi megállapodást kötött.

A CA és az Albacomp közös nemzetközi oktatóközpontot (Authorized Training Center) nyitott, amelynek felhasználói és partnerminősítő tanfolyamaira a hazai ügyfelek és partnerek mellett egész Európából várnak hallgatókat.

A két cég idén több jelentős lépést tett annak érdekében, hogy ügyfeleiknek teljes körű biztonságot adó megoldásokat nyújthassanak. Együttműködésük első lépéseként stratégiai partnerségi megállapodást kötöttek, amelynek értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti- (Unicenter), IT-biztonság- felügyeleti (eTrust) és adattárolás-felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az Albacomp emellett megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését.

A közös munka következő állomása az Authorized Training Center megállapodás volt, amelynek keretében 2006 májusában a két cég az Alkotás Point Irodaházban (1125 Budapest Alkotás u. 50.) korszerű oktatóközpontot hozott létre. Itt folynak a CA tematikája szerint zajló, a cég termékeihez kapcsolódó különböző szintű felhasználói illetve partnerminősítő tanfolyamok.

A képzések magyar és angol nyelven folynak, amelyekhez az oktatókat részben az Albacomp, részben a CA biztosítja. A központ oktatási programterve hamarosan elérhető lesz a cégek honlapján. A programokat nemcsak magyarországi ügyfeleknek és partnereknek ajánlják, hanem a CA segítségével egész Európából várnak hallgatókat, akik számára az utazás megszervezése mellett szállást és ellátást is biztosítanak. A résztvevők minden tanfolyam elvégzése után Prometric típusú vizsgaközpontokban tehetnek vizsgát az elsajátított tananyagból.

Az oktatóközpont létrehozásával a két cég szeretné elősegíteni, hogy a régióban egyre nagyobb számban megismerjék a CA legújabb termékeit az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig, amelyekhez az Albacomp jól képzett és szakmailag kiválóan felkészült szakembereivel professzionális terméktámogatást biztosít.

„Nagyon fontosak számunkra az olyan ambiciózus partnerek, mint az Albacomp. A közös sikerek kulcsa az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében az Albacomp jelentős beruházást végzett nemcsak az oktatóközpont kialakításával, de szakembereinek képzésével is. A CA a világ egyik vezető szoftvercégeként a legújabb technológiákhoz való hozzáférés biztosításával honorálja mindezt” – mondta Meleghegyi Tamás József, a CA Magyarországi képviseletének vezetője.

„Bízunk abban, hogy hamarosan minél többen megismerik a központot, és egyre nagyobb számban jelentkeznek majd ezekre a Magyarországon hiánypótlónak számító tanfolyamokra. A jelenleg rendelkezésre álló tanfolyam-kapacitásunk 70%-ára érkezett már előzetes igény, így a központ kihasználtsága miatt nem kell aggódnunk” – nyilatkozta Nagy András, az Albacomp rendszerintegráció igazgatója.

A régióban működő, hasonló központok műszaki felszereltségét, és az általános oktatási körülményeket tekintve ez az oktatási központ a legkorszerűbb. A két cég az elkövetkező években tovább szeretné bővíteni az oktatóközpont méretét és tevékenységi körét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés