Connect with us

technokrata

Fürdőköpenyes családfő az adathalászok nyomában

Dotkom

Fürdőköpenyes családfő az adathalászok nyomában

A Symantec elindította a www.safetytown.com oldalt, ahol egy adatlopás áldozatául esett családfő izgalmas kalandjai követhetők nyomon hétről-hétre.

A férfi éppen háziköntösében üldögél otthon, amikor bankja telefonon értesíti, hogy hitelkártyájával valaki ismeretlen tranzakciót hajtott végre Arkansas-ben. Az apa felkerekedik, és otthonát, családját elhagyva a bankkártya csalók nyomába ered, és az üldözés közben kémfilmekbe illő kalandokba keveredik a modern nagyváros forgatagában, majd vademberek támadnak rá az erdőben, ahonnan sárkányrepülővel folytatja útját, azonban úgy tűnik, az üldözöttnek mindig sikerül meglógnia. Vajon sikerül elkapnia a titokzatos idegent, aki a világhálón keresztül megcsapolta a bankszámláját?

Aki adatait másképp szeretné biztonságban tudni, és megvédeni az adathalászoktól, az a Symantec interaktív mozijában nem csak popcornt kaphat, hanem az oldalra belépve a Norton Internet Security próbatermékei mellett a film zenéjét, valamint háttérképeket is letölthet a website-ról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák