Connect with us

Check Point Integrity Clientless Security 4.0

Dotkom

Check Point Integrity Clientless Security 4.0

On-demand végpont-biztonság a sérülékeny webes alkalmazások számára.

A Check Point Integrity Clientless Security 4.0 megvédi a vállalatokat a nem felügyelt, vendég PC-k által jelentett veszélyektől, anélkül, hogy az IT részlegnek biztonsági szoftvert kellene telepítenie a kérdéses hálózati végpontokra. Az igény szerint alakítható és nagyhatékonyságú védekezési módszerek új kombinációja biztosítja, hogy az Apache és az IIS alapú web alkalmazások a lehető legkisebb hatással legyenek az IT személyzetre és a végfelhasználókra, ugyanakkor fellép a személyi adatok eltulajdonítása ellen. Az Integrity Clientless Security 4.0 az egyetlen olyan on-demand végpont-biztonsági alternatíva, amely teljes mértékben integrált, átfogó és felhasználó-barát védelmet nyújt.

Az internetes bankszámlák, az e-kereskedelmi fiókok, a Microsoft Outlook Web Access, az SSL VPN hálózati hozzáférés, és minden más Web-alkalmazás biztosítása olyan megoldást követel meg, amely megelőző jelleggel hárítja el a fenyegetéseket, miközben biztosítja a végfelhasználók megelégedettségét. A jelen megoldás képes:
• Megakadályozni, hogy a billentyűleütés-rögzítő megszerezze a felhasználó bejelentkezési adatait és azokat jogosulatlan feleknek továbbküldje. Az Integrity Clientless Security 4.0 kiterjesztett heurisztikát alkalmaz a nagypontosságú billentyűleütés-rögzítés észleléshez és blokkoláshoz.
• Megakadályozni kémprogramokat a titkos adatok felfedésében. Az Integrity Clientless Security-ban szereplő, új Secure Workspace virtuális, titkosított környezetet biztosít a távoli PC-k számára, amely elrejti az adatokat a rosszindulatú programok, vagy bármely más, nem engedélyezett alkalmazás elől. Emellett a Secure Workspace megvéd a munkafolyamat során keletkező adatok USB-re, vagy bármely más adathordózóra másolásától, és a munkafolyamat végét követően, letöröl minden kapcsolódó adatot a PC-ről.
• Biztosítja a megfelelést a vállalat biztonsági előírásainak a bejelentkezés előtt, valamint a kapcsolat teljes ideje alatt. Az Integrity Clientless Security 4.0 lehetővé teszi olyan részletek ellenőrzését, mint a frissített antivírus szoftver, a patch installáció és így tovább, mielőtt beengedi a PC-t a vállalati hálózatba.
• Minimálisra csökkenti a végfelhasználóra gyakorolt hatást, annak köszönhetően, hogy az ügyfél, az üzleti partner vagy az alkalmazott otthoni asztali gépe biztosítására a legkisebb és legkevésbé alkalmatlankodó, on-demand biztonsági kereső beépülő modult vagy appletet használja.

A Check Point Integrity termékcsalád többi, ügyfél-alapú megoldásaival együtt, az Integrity Clientless Security 4.0 megfelel a Total Access Protection (TAP – teljes körű hozzáférési védelem) végponti biztonsági előírásoknak. A TAP biztosítja, hogy valamennyi vállalati hálózati végpont – alkalmazottak és vendégek gépei, távoli és hely PC-k, vezetékes és vezeték nélküli PC-k – megfeleljen a biztonsági előírásoknak már a vállalati hálózathoz való csatlakozást megelőzően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom