Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell megoldásait újabb díjakkal jutalmazták a LinuxWorld kiállításon

Dotkom

A Novell megoldásait újabb díjakkal jutalmazták a LinuxWorld kiállításon

A LinuxWorld Bostonban és Sydneyben tartott rendezvényein a Novell OpenSUSE, Open Enterprise Server és Mono termékeit ítélték a legjobbnak.

A Novell által szponzorált openSUSE projektet választották a bostoni LinuxWorld Conference & Expo kiállítás legjobb teljes iparági megoldásának. A konferencia ausztrál állomásán, Sydneyben pedig a Novell Open Enterprise Server termék lett a Teljes iparági megoldás kategória győztese. A LinuxWorld díjakkal a nyílt forráskódú iparág legújabb fejlesztésű termékeit jutalmazzák. A Novell megoldásai innovativitásuknak köszönhetően vívták ki a nemzetközi műszaki és üzleti szakemberekből és újságírókból álló szakmai zsűri elismerését.

„Az ügyfeleink és a nyílt forráskódú termékeket használó közösség igényeit szem előtt tartva arra törekszünk, hogy világszerte elismert termékeket fejleszthessünk. Ezt a célt szeretnénk elérni a SUSE Linux, az Open Enterprise Server és más díjnyertes szoftvertermékünk segítségével” – mondta Jeffrey Jaffe, a Novell alelnöke és műszaki igazgatója.

A Novell újításai már korábban is számos LinuxWorld elismerést kaptak. A Novell által támogatott Mono projekt például a bostoni LinuxWorld kiállításon elnyerte a legjobb alkalmazásfejlesztési platform címet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés