Connect with us

Magyar vezető az APC regionális menedzseri pozíciójában

Dotkom

Magyar vezető az APC regionális menedzseri pozíciójában

A szervezeti átalakítás első lépéseként az APC a korábban működő 12 európai régió helyett hetet alakított ki.

Az American Power Conversion (APC) Bíró Viktort nevezte ki a vállalat dél-kelet európai regionális menedzserévé. A magyar szakember 14 európai ország kereskedelmi tevékenységéért felel. A kinevezés része az APC európai átszervezésének, amelynek célja, hogy egy regionális szinten működő, vevőcentrikusabb kereskedelmi és támogatási rendszer jöjjön létre, amellyel a vállalat közelebb kerülhet a felhasználókhoz, és magasabb szintű szolgáltatást nyújthat, különös tekintettel az InfraStruXure–t használó cégek és intézmények számára. (Az APC díjnyertes InfraStruXure terméke a fizikai infrastruktúrák áramellátási, hűtési, menedzsment és szolgáltatási problémáira ad választ rack alapú, skálázható kivitelben.)

A szervezeti átalakítás első lépéseként az APC a korábban működő 12 európai régió helyett hetet alakított ki. Bíró Viktor dél-kelet európai regionális menedzserként a hét európai régió egyikét irányítja, és 14 ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia –Montenegró, Románia, Bulgária, Bosznia, Albánia, Macedónia, Olaszország, Málta, Görögország, Ciprus, Izrael) regionális kereskedelmi tevékenységéért felel.

Bíró Viktor 15 éve dolgozik értékesítési területen. Korábban az Ecodata Kft.-nél csoportvezető, majd a Professzionál Kft.-nél értékesítési és marketingigazgató volt. Bíró Viktor 1997 óta dolgozik az APC-nél, 1997 és 1999 között a vállalat District Managere, majd dél-kelet európai Country Managere, az elmúlt két évben pedig közép-kelet európai Country Managere volt. Ez utóbbi pozícióban 12 ország sales tevékenységét irányította.

Bíró Viktor a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett Villamosipari mérnökként, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát. Számos prezentációs, sales és vezetői tréninget végzett el. Bíró Viktor angol és német nyelven beszél, három gyermeke van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom