Connect with us

technokrata

F-Secure védelem közel kétmillió banki ügyfélnek

Dotkom

F-Secure védelem közel kétmillió banki ügyfélnek

Az F-Secure a Barclays Bank 1,6 millió online banki ügyfelének kétéves, ingyenes F-Secure Anti-Virus licencet biztosít.

A Barclays beruházása bizonyítja a bank elkötelezettségét amellett, hogy ügyfelei ne csak az online banki ügyintézés során legyenek védettek, hanem bármikor internethasználat közben. A bank választása azért esett az F-Secure-ra, mert a finn vállalat hatásos vírusvédelmi programokat kínál, gyorsan reagál az internetes biztonsági fenyegetésekre, valamint magas szintű szolgáltatásokat és ügyféltámogatást nyújt. Az F-Secure-ral kötött megállapodás lehetővé teszi továbbá, hogy online ügyfeleinek a Barclays ingyen biztosítsa azt a biztonsági szolgáltatást, ami a két éves időszakra egyébként 45 dollárba kerülne.

„Munkatársaink az F-Secure kutatási laboratóriumaiban folyamatosan azon dolgoznak, hogy versenytársaink termékeihez hasonló, magas szintű védelmet tudjunk nyújtani felhasználóinknak. Az elmúlt két évben készült független felmérések szerint a megjelenő, legújabb fenyegetésekre az F-Secure lényegesen gyorsabban reagált, mint főbb versenytársai” – mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója. „Az általunk kifejlesztett vírusvédelmi, spamszűrő és kémprogram elleni megoldásokat, valamint a behatolás-védelmi tűzfalat a Barclays Bank a legjobbnak ítélte. A Barclays tudja, hogy cégünk a legjobb online védelmet, és a hét minden napján, 24 órában elérhető segélyvonalunk pedig a legjobb ügyfélszolgálatot biztosítja ügyfelei számára.”

„A kutatások azt mutatják, hogy az otthoni számítógépek közel kétharmada nem rendelkezik semmilyen vírusvédelemmel, valamint minden ötödik számítógép vírusfertőzött, ami komoly veszélynek teszi ki a felhasználókat – az adatlopástól kezdve a számítógép károsodásáig. Az ilyen veszélyek miatt sok ember nem bízik az online banki ügyintézés biztonságában, noha a bankok teljesen biztonságosak” – nyilatkozta Barnaby Davis, a Barclays Bank elektronikus banki szolgáltatások igazgatója. „Az F-Secure Anti-Virus terméke kiváló védelmet biztosít ügyfeleink számára, így nyugodtan használhatják az internetet és az online banki szolgáltatásokat. A szoftver és a kapcsolódó szolgáltatások minden igényünket kielégítik: egyszerűen telepíthetők, teljes körű, naponta frissülő védelmet biztosítanak, és első osztályú terméktámogatással rendelkeznek” – tette hozzá Barnaby Davis.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp