Connect with us

Hirdetés

technokrata

DIWA aranyérem: Lumix DMC-LX1

Dotkom

DIWA aranyérem: Lumix DMC-LX1

A Panasonic bejelentette, hogy LUMIX DMC-LX1 típusú digitális fényképezőgépének kiválóságát a rangos DIWA (Digital Imaging Websites Association – Digitális Képalkotási Honlapok Szövetsége) aranyérmével ismerték el.

A LUMIX DMC-LX1 a világ első teljesen manuális kompaktgépe, amely a MEGA O.I.S. (optikai képstabilizátor) mellett 16:9 képarányú CCD-vel és 28 mm-es nagylátószögű Leica DC objektívvel büszkélkedhet. A világelső optikai technológia és a Panasonic műszaki merészsége a képalkotás terén valódi újító szellemű fényképezőgépet eredményezett.

A Digitális Képalkotási Honlapok Szövetsége (DIWA) a digitális képalkotás iránt elkötelezett legjelentősebb független internetes szakmai fórumok gyorsan növekvő csoportja, amelyben tizenegy ország képviselteti magát a világ minden részéről. A DIWA tagjainak közös tehetségére és szakértelmére támaszkodva olyan iparági díjakat dolgozott ki, amelyek páratlan magabiztosságot és értéket biztosítanak az ügyfelek és az iparág számára egyaránt. A DIWA bronz-, ezüst- és aranyérmei több termékkategóriában kerülnek kiosztásra.

A DIWA hivatalos közleménye: „A Panasonic LUMIX DMC-LX1 a világ első digitális fényképezőgépe, amelyben 16:9 képarányú képfelvételi szenzor található. A fényképezőgép számos izgalmas és felhasználói szempontból értékes tulajdonsággal rendelkezik, így például 8,4 megapixeles felbontással, nagylátószögű, 4-szeres optikai zoomos Leica objektívvel és optikai képstabilizátorral. Markáns fémváza hangsúlyozza a fényképezőgép kiváló minőségét, míg nagyméretű, 2,5 collos LCD-kijelzője és felhasználóbarát formatervezése ideálissá teszi a legtöbb fotórajongó számára.”

Kai Thon, a DIWA tesztigazgatója a következőket nyilatkozta: „Digitális fényképezőgépekben ritkán alkalmaznak nagylátószögű zoomobjektívet, nagyrészt a fizikai nehézségek és a költségek miatt. Amellett, hogy az LX1 ilyen objektívvel rendelkezik, optikai képstabilizátor, 4-szeres zoomtartomány és a neves Leica lencsék is növelik a gép értékét. Az objektív minősége létfontosságú a jó minőségű képek készítése szempontjából, de a fény képpé történő alakításának többi összetevője is nagyon fontos. A LUMIX DMC-LX1 minden olyan összetevővel rendelkezik, amelyek segítségével ezt stílusosan és a lehető legkevesebb kompromisszummal végezhetjük el.”


*A Leica a Leica Mycrosystems IR GmbH bejegyzett védjegye.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés