Connect with us

DIWA aranyérem: Lumix DMC-LX1

Dotkom

DIWA aranyérem: Lumix DMC-LX1

A Panasonic bejelentette, hogy LUMIX DMC-LX1 típusú digitális fényképezőgépének kiválóságát a rangos DIWA (Digital Imaging Websites Association – Digitális Képalkotási Honlapok Szövetsége) aranyérmével ismerték el.

A LUMIX DMC-LX1 a világ első teljesen manuális kompaktgépe, amely a MEGA O.I.S. (optikai képstabilizátor) mellett 16:9 képarányú CCD-vel és 28 mm-es nagylátószögű Leica DC objektívvel büszkélkedhet. A világelső optikai technológia és a Panasonic műszaki merészsége a képalkotás terén valódi újító szellemű fényképezőgépet eredményezett.

A Digitális Képalkotási Honlapok Szövetsége (DIWA) a digitális képalkotás iránt elkötelezett legjelentősebb független internetes szakmai fórumok gyorsan növekvő csoportja, amelyben tizenegy ország képviselteti magát a világ minden részéről. A DIWA tagjainak közös tehetségére és szakértelmére támaszkodva olyan iparági díjakat dolgozott ki, amelyek páratlan magabiztosságot és értéket biztosítanak az ügyfelek és az iparág számára egyaránt. A DIWA bronz-, ezüst- és aranyérmei több termékkategóriában kerülnek kiosztásra.

A DIWA hivatalos közleménye: „A Panasonic LUMIX DMC-LX1 a világ első digitális fényképezőgépe, amelyben 16:9 képarányú képfelvételi szenzor található. A fényképezőgép számos izgalmas és felhasználói szempontból értékes tulajdonsággal rendelkezik, így például 8,4 megapixeles felbontással, nagylátószögű, 4-szeres optikai zoomos Leica objektívvel és optikai képstabilizátorral. Markáns fémváza hangsúlyozza a fényképezőgép kiváló minőségét, míg nagyméretű, 2,5 collos LCD-kijelzője és felhasználóbarát formatervezése ideálissá teszi a legtöbb fotórajongó számára.”

Kai Thon, a DIWA tesztigazgatója a következőket nyilatkozta: „Digitális fényképezőgépekben ritkán alkalmaznak nagylátószögű zoomobjektívet, nagyrészt a fizikai nehézségek és a költségek miatt. Amellett, hogy az LX1 ilyen objektívvel rendelkezik, optikai képstabilizátor, 4-szeres zoomtartomány és a neves Leica lencsék is növelik a gép értékét. Az objektív minősége létfontosságú a jó minőségű képek készítése szempontjából, de a fény képpé történő alakításának többi összetevője is nagyon fontos. A LUMIX DMC-LX1 minden olyan összetevővel rendelkezik, amelyek segítségével ezt stílusosan és a lehető legkevesebb kompromisszummal végezhetjük el.”


*A Leica a Leica Mycrosystems IR GmbH bejegyzett védjegye.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő