Connect with us

Műszaki igazgatóval dolgozik az Algotech

Dotkom

Műszaki igazgatóval dolgozik az Algotech

Feladata az implementációs és karbantartási csapat irányítása.

Az Algotech, a kelet-közép-európai térség első regionális contact center szállítója, új pozíciót hozott létre, hogy hatékonyabban szolgálja ki ügyfeleit. A műszaki igazgató feladata az implementációs és karbantartási csapat irányítása, illetve a projektek szakmai felügyelete. A pozíciót május 15-étől az Algotech eddigi projekt menedzsere, Mester Tibor tölti be.

Mester Tibor 2000-ben contact center szakértői munkakörben kezdett el dolgozni az Algotech jogelődjénél, a Geomant Kft.-nél: egy-egy projektnél az igényfelméréstől kezdve a fejlesztésen át a tesztelésig és oktatásig minden részfeladat az ő felelősségi körébe tartozott. A Geomantnál tizennégy – főként külföldi – ügyfélszolgálat megújításában vett részt, köztük a magyar Matáv, a cseh Erste Bank, a szerb Telecom Srbija, a török Turkcell és a brit Barclays Bank contact centerénél. 2005-ben, a HWSW üzletfejlesztési igazgatójaként eltöltött egy év után, visszatért az akkor már Algotech néven működő cégbe. Az Algotech projekt menedzsereként az ő nevéhez fűződött többek között a Magyar Posta Biztosító, a Vodafone, a Genpact és a Tigáz contact centereinek felállítása. Május 15-től Mester Tibor az Algotech műszaki igazgatója.

Mester Tibor a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karának informatika-mechatronika szakán végzett. Több publikációja jelent meg a genetikus algoritmusok és fuzzy rendszerek témakörben. Mester Tibor anyanyelvi szinten beszél szerb-horvátul, felsőfokon angolul.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom