Connect with us

technokrata

Kiírták az ´Év információvédelmi diplomadolgozata´ pályázatot

Dotkom

Kiírták az ´Év információvédelmi diplomadolgozata´ pályázatot

2006. július 15-éig lehet pályázni.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Az elmúlt évben több oktatást és 21 szakmai fórumot szervezett az egyesület és pártoló tagjai. A téma népszerűsítésére ez év márciusában kiadták az „Év információbiztonsági” újságírója díjat, melyet most új pályázat kiírása követ. A fiatalobb korosztály felé nyitva pályázatot hirdetnek az „Év információvédelmi diplomadolgozata” cím elnyerésére, melyre 2006. július 15-éig lehet pályázni.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület „jogelődje” révén működését ún. „Értékteremtő munkacsoportként” 2001-ben kezdte meg, melynek fő tevékenysége a BS7799-2, majd ISO/IEC 27001 szabványokra épülő információvédelmi irányítási rendszerek magyarországi bevezetése, terjesztése, a kérdéskör oktatása. A munkacsoport 2004. decemberében úgy döntött, hogy szélesebbre tárja e téma iránt érdeklődők előtt kapuit, és 12 magánszemély részvételével megalapították a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesületet. Az elmúlt öt évben 21 alaklommal rendezték meg – átlagosan 60 fő részvételével zajló – szakmai fórumot, és ez év márciusában kiadták az „Év információbiztonsági újságírója” díjat.

Az egyesületünk célja, hogy szakmai ismereteivel nyisson a fiatalabb korosztály felé is, amelynek első állomásaként létrehozták az „Év információvédelmi diplomadolgozata” pályázatot.

A cím elnyerésére pályázhatnak információ- és adatvédelmi témában készített diplomadolgozatukkal azok a nappali tagozatos egyetemi hallgatók, akik dolgozatukat az elmúlt egy évben készítették el, és azt 2006. június 30-ig sikeresen megvédik. A pályázatokat 2006. július 15-ig lehet a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesülethez eljuttatni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp