Connect with us

Új pénzügyi igazgató az Adobe-nál

Dotkom

Új pénzügyi igazgató az Adobe-nál

Randy Furr mostanáig a világ egyik vezető elektronikai gyártó és szolgáltató vállalatának, a Sanmina-SCI Corporation-nek volt az elnöke és pénzügyi igazgatója.

Randy Furr a vállalat pénzügyeivel, befektetői kapcsolataival, tájékoztató szolgálatával, beszerzési, létesítmény- és nemzetközi ellátási lánckezelő, valamint rendeléskezelő szervezeteivel kapcsolatos feladatokkal foglalkozik majd.

Randy Furr mostanáig a világ egyik vezető elektronikai gyártó és szolgáltató vállalatának, a Sanmina-SCI Corporation-nek volt az elnöke és pénzügyi igazgatója. A technológiai ágazatban – pénzügyi és operatív vezetőként – közel 30 éves tapasztalatot szerzett. 13 évet a Sanmina-SCI-nél töltött, ahová 1992-ben ügyvezető alelnökként és pénzügyi igazgatóként került. Jelentős szerepet játszott a szigorú pénzügyi ellenőrzések és költséghatékonysági intézkedések megvalósításában, illetve a felelős vállalatirányítási elvek betartatásában. Mielőtt a Sanmina-SCI-hez került, Furr számos operatív és pénzügyi vezetői posztot töltött be a General Signal Corporation-nél. A félvezető termelőeszköz-gyártó General Signal Thinfilm Company vezérigazgatója és az olaj- és gázipari berendezésgyártó Arrow Engineering vezérigazgatója is volt.

Furr okleveles állami számvevőszéki szakértő, az Oklahoma Egyetemen szerzett gazdálkodástudományi oklevelet. Pályáját 1976-ban az állami könyvvizsgálatban kezdte. „Sikeres pénzügyi igazgatói tudása és szakmai múltja mellett Randy egy sokat látott operatív vezető üzleti tapasztalataival érkezik hozzánk” – mondta a kinevezés kapcsán Bruce Chizen. „Képességeivel és tapasztalataival sokat nyer az Adobe.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő