Connect with us

technokrata

Lezárult az Euroweb-ügylet

Dotkom

Lezárult az Euroweb-ügylet

Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. közleménye az Euroweb Internetszolgáltató Zrt. és az Euroweb Romania S.A. vállalatok megvásárlásának hivatalos lezárásáról.

Az Euroweb International Corporation és az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. bejelentik, hogy lezárult az Euroweb Internetszolgáltató Zrt.-nek és az Euroweb Romania S.A.-nak a megvásárlása. A leányvállalatokért kifizetett vételár 30 millió dollár. Az Invitel megerősíti, hogy megszerezték a magyar hatóságoktól szükséges összes hatósági engedélyt, illetve, hogy az ügylet jóváhagyása megtörtént az Euroweb részvényesei által. Az Invitel meggyőződése, hogy a magyarországi cégvásárlás hivatalos lezárása további lehetőséget biztosít ahhoz, hogy országosan erősíteni tudja versenypozícióját.

Az Invitel vezérigazgatója, Martin Lea szerint „A cégvásárlás megnyitja előttünk a lehetőséget egyrészt ahhoz, hogy az Euroweb magyarországi piacon bevezetett innovatív termékfejlesztéseit az Invitel meglévő, erős termékpalettájába illessze, másrészt pedig ahhoz, hogy az Euroweb ügyfeleinek a távközlési szolgáltatások szélesebb skáláját kínálhassuk. Ez bizonyítja az Invitel elkötelezettségét az iránt, hogy egy még nagyobb és jelentősebb ügyfélkörnek jóval teljesebb körű kiszolgálást biztosítson. Szintén örömünkre szolgál a gyorsan növekvő romániai piacra történő belépés, ahol az Euroweb a közelmúltban is jelentős sikereket ért el, hiszen 2005-ben Románia legjobb Internet-szolgáltatójává választották meg. Az Invitel a távközlési piac növekedésének és felélénkülésének kezdeti szakaszában komoly tapasztalatokra tett szert, melyekkel most kész segíteni az Euroweb Romániát a hasonló fejlődési fázisban lévő romániai piacon.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp