Connect with us

technokrata

Indiában terjeszkedik az F-Secure

Dotkom

Indiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure Corporation az F-Secure Service Platform for Consumers termékét biztosítja a Reliance Communications számára.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy a jövőben növeli kívánja jelenlétét az indiai szubkontinensen a szolgáltatói, a nagyvállalati, a mobil és az otthoni felhasználói szegmensekben. A finn vállalat és a Reliance Communications partner-megállapodást írt alá Indiában, melynek keretében az F-Secure adatbiztonsági szolgáltatásokat nyújt a szélessávú Internet-szolgáltató ügyfeleinek.

Az F-Secure már februárban megnyitotta első indiai leányvállalatát Mumbaiban, valamint létrehozott egy értékesítési irodát Delhiben. A vállalat Indiában eddig leginkább a nagyvállalati ügyfelekre koncentrált, és helyi disztribútorokból, valamint viszonteladókból álló hálózatot tartott fenn. A leányvállalat megalapításával, mostantól a kis- és középvállalatok is előtérbe kerülnek a térség Internet-szolgáltatóival együttműködve.

Az F-Secure Corporation az F-Secure Service Platform for Consumers termékét biztosítja a Reliance Communications számára. A megoldással az indiai Internet-szolgáltató egyéni és kisvállalati ügyfeleinek egy teljes körű díjnyertes biztonsági megoldást kínál, amely éjjel-nappal megvédi a felhasználók számítógépeit a vírusoktól, külső támadásoktól, kártékony tartalmaktól és kéretlen levelektől. Az F-Secure Service Platform for Consumers két csomagban érhető el: a Reliance PC Protect Basic Packben és a Family Packben.

„Az F-Secure stratégiája világszerte az, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálja ügyfeleinek, és most az indiai piacra is be kívánjuk vezetni ezt a sikeres üzleti modellt. Véleményem szerint ezt úgy érhetjük el, ha magas színvonalú, megbízható és megfizethető adatbiztonsági szolgáltatást nyújtunk az indiai ügyfeleinknek. Az elemzők adatai szerint a DSL piacon is robbanásszerű növekedés várható, és mi ott akarunk lenni, hogy sok millió új ügyfélnek biztosíthassunk biztonságos internetezést” – mondta el Risto Siilasmaa, a F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.

„Örülök, hogy létrejött a partneri megállapodásunk a Reliance Communicationsszel. Innovatív üzleti megközelítésük, és az a törekvésük, hogy India legnagyobb szélessávú szolgáltatójává váljanak, olyan értéket képvisel, amelyet teljes mértékben támogatunk.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp