Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indiában terjeszkedik az F-Secure

Dotkom

Indiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure Corporation az F-Secure Service Platform for Consumers termékét biztosítja a Reliance Communications számára.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy a jövőben növeli kívánja jelenlétét az indiai szubkontinensen a szolgáltatói, a nagyvállalati, a mobil és az otthoni felhasználói szegmensekben. A finn vállalat és a Reliance Communications partner-megállapodást írt alá Indiában, melynek keretében az F-Secure adatbiztonsági szolgáltatásokat nyújt a szélessávú Internet-szolgáltató ügyfeleinek.

Az F-Secure már februárban megnyitotta első indiai leányvállalatát Mumbaiban, valamint létrehozott egy értékesítési irodát Delhiben. A vállalat Indiában eddig leginkább a nagyvállalati ügyfelekre koncentrált, és helyi disztribútorokból, valamint viszonteladókból álló hálózatot tartott fenn. A leányvállalat megalapításával, mostantól a kis- és középvállalatok is előtérbe kerülnek a térség Internet-szolgáltatóival együttműködve.

Az F-Secure Corporation az F-Secure Service Platform for Consumers termékét biztosítja a Reliance Communications számára. A megoldással az indiai Internet-szolgáltató egyéni és kisvállalati ügyfeleinek egy teljes körű díjnyertes biztonsági megoldást kínál, amely éjjel-nappal megvédi a felhasználók számítógépeit a vírusoktól, külső támadásoktól, kártékony tartalmaktól és kéretlen levelektől. Az F-Secure Service Platform for Consumers két csomagban érhető el: a Reliance PC Protect Basic Packben és a Family Packben.

„Az F-Secure stratégiája világszerte az, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálja ügyfeleinek, és most az indiai piacra is be kívánjuk vezetni ezt a sikeres üzleti modellt. Véleményem szerint ezt úgy érhetjük el, ha magas színvonalú, megbízható és megfizethető adatbiztonsági szolgáltatást nyújtunk az indiai ügyfeleinknek. Az elemzők adatai szerint a DSL piacon is robbanásszerű növekedés várható, és mi ott akarunk lenni, hogy sok millió új ügyfélnek biztosíthassunk biztonságos internetezést” – mondta el Risto Siilasmaa, a F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója.

„Örülök, hogy létrejött a partneri megállapodásunk a Reliance Communicationsszel. Innovatív üzleti megközelítésük, és az a törekvésük, hogy India legnagyobb szélessávú szolgáltatójává váljanak, olyan értéket képvisel, amelyet teljes mértékben támogatunk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés