Connect with us

Hirdetés

technokrata

A D-Link a kommunikáció jövőjéről az Intel Channel Konferencián

Dotkom

A D-Link a kommunikáció jövőjéről az Intel Channel Konferencián

A D-Link bemutatta Magyarországon legújabb fejlesztésű otthoni és üzleti vezeték nélküli és VoIP megoldásait az idén is hagyományosan széles közönséget vonzó budapesti Intel Channel Konferencián.

A világ vezető vezeték nélküli eszközgyártójaként a D-Link elsőként mutatta be a kiemelkedő teljesítményt, sebességet és QoS funkciókat kínáló draft 802.11n szabványos útválasztóit és adaptereit. Ez a technológia alapvető mérföldkőnek számít a Wi-Fi kommunikáció történetében, hiszen most először sikerül elérni a klasszikus vezetékes LAN-ok sebességét és stabilitását.

A 802.11n szabvány 300 Mbps adatátviteli sebessége mellett – köszönhetően az intelligens smart antennáknak, az egymástól független adatáramlásoknak és a továbbfejlesztett kódolási technikáknak – nagyobb hatótávolságot és jobb vételt biztosít, mint a jelenleg kapható vezeték nélküli eszközök.

A D-Link szintén ezen a rendezvényen mutatta be Voice over IP termékcsaládját. Az IDC kutatásai szerint az Interneten keresztül lebonyolított beszélgetések ideje idén megháromszorozódhat. Ezzel a technológiával jelentősen csökkenthetik telefonszámláikat a otthoni és az üzleti felhasználók egyaránt.

A D-Link az elmúlt hónapokban fejlesztette ki teljes VoIP eszközpalettáját, melyen egyaránt megtalálhatók adapterek, vezetékes és vezeték nélküli útválasztók, telefonok illetve kifejezetten a kisvállalkozások számára kifejlesztett többfunkciós eszközök. Az Intel Channel Konferencián a D-Link részletesen bemutatta a megoldásokat, a termékeket, és az ezekben rejlő üzleti lehetőségeket.

„Az ICC talán a legjobb lehetőség arra, hogy egy olyan, az innovációban élen járó cég, mint a D-Link bemutassa, mely technológiákra érdemes odafigyelni a jövőben, ha partnereink a növekedés élvonalában szeretnének haladni” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője. „Az IT piacon mindig egy lépéssel előrébb kell látni. A D-Link ebben szeretne segítséget nyújtani a jövőre fókuszálva” – folytatta.

A D-Link – az Intelhez hasonlóan – tagja a Digital Living Network Alliance (DLNA) szervezetnek, mely az eszközök közti kompatibilitást a szabványosítás erősítésén keresztül támogató szórakoztató elektronikai és informatikai vállalatokat tömöríti.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés