Connect with us

technokrata

A D-Link a kommunikáció jövőjéről az Intel Channel Konferencián

Dotkom

A D-Link a kommunikáció jövőjéről az Intel Channel Konferencián

A D-Link bemutatta Magyarországon legújabb fejlesztésű otthoni és üzleti vezeték nélküli és VoIP megoldásait az idén is hagyományosan széles közönséget vonzó budapesti Intel Channel Konferencián.

A világ vezető vezeték nélküli eszközgyártójaként a D-Link elsőként mutatta be a kiemelkedő teljesítményt, sebességet és QoS funkciókat kínáló draft 802.11n szabványos útválasztóit és adaptereit. Ez a technológia alapvető mérföldkőnek számít a Wi-Fi kommunikáció történetében, hiszen most először sikerül elérni a klasszikus vezetékes LAN-ok sebességét és stabilitását.

A 802.11n szabvány 300 Mbps adatátviteli sebessége mellett – köszönhetően az intelligens smart antennáknak, az egymástól független adatáramlásoknak és a továbbfejlesztett kódolási technikáknak – nagyobb hatótávolságot és jobb vételt biztosít, mint a jelenleg kapható vezeték nélküli eszközök.

A D-Link szintén ezen a rendezvényen mutatta be Voice over IP termékcsaládját. Az IDC kutatásai szerint az Interneten keresztül lebonyolított beszélgetések ideje idén megháromszorozódhat. Ezzel a technológiával jelentősen csökkenthetik telefonszámláikat a otthoni és az üzleti felhasználók egyaránt.

A D-Link az elmúlt hónapokban fejlesztette ki teljes VoIP eszközpalettáját, melyen egyaránt megtalálhatók adapterek, vezetékes és vezeték nélküli útválasztók, telefonok illetve kifejezetten a kisvállalkozások számára kifejlesztett többfunkciós eszközök. Az Intel Channel Konferencián a D-Link részletesen bemutatta a megoldásokat, a termékeket, és az ezekben rejlő üzleti lehetőségeket.

„Az ICC talán a legjobb lehetőség arra, hogy egy olyan, az innovációban élen járó cég, mint a D-Link bemutassa, mely technológiákra érdemes odafigyelni a jövőben, ha partnereink a növekedés élvonalában szeretnének haladni” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője. „Az IT piacon mindig egy lépéssel előrébb kell látni. A D-Link ebben szeretne segítséget nyújtani a jövőre fókuszálva” – folytatta.

A D-Link – az Intelhez hasonlóan – tagja a Digital Living Network Alliance (DLNA) szervezetnek, mely az eszközök közti kompatibilitást a szabványosítás erősítésén keresztül támogató szórakoztató elektronikai és informatikai vállalatokat tömöríti.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák