Connect with us

technokrata

Országos Samsung Extrém Sportnapok

Dotkom

Országos Samsung Extrém Sportnapok

A Samsung támogatásának célja, hogy az évről-évre jelentősebb bázissal rendelkező extrém sportágak előtérbe kerüljenek.

Nagy sikerrel zajlik a Samsung Extrém Sportnap országos rendezvénysorozat, melynek következő állomása 2006. június 3-án Veszprémben lesz. A 8 várost érintő, több mint 10 órán keresztül zajló versenyek célja, hogy megfelelő színvonalú megmérettetést biztosítson az egyre népszerűbb extrém sportágak kedvelőinek.

A Samsung Extrém Sportnap keretében megjelenő sportágak képviselői (gördeszka, falmászás, MTB/Triál/Bmx, ejtőernyőzés, rekeszmászás) verseny és bemutató kategóriában regisztrálhatnak 14 év alatt és felett az info@steg.hu címen.

A versenysorozat zárásaként, 2006. július 8-án Budapestre várják az előselejtezők nyerteseit, illetve a fővárosban élő extrém sportrajongókat egy végső megmérettetésre.

A Samsung támogatásának célja, hogy az évről-évre jelentősebb bázissal rendelkező extrém sportágak előtérbe kerüljenek illetve, egyes kiemelkedő ágak bemutatkozhassanak. Nem célja egy tökéletes gördeszkás, vagy falmászó versenysorozat lebonyolítása, sokkal inkább a közösségi szellem kialakítása, az aktív, egészséges életmód tudatosítása azokban, akik rajonganak az extrém sportágak iránt.

A versenyek helyszínén a rekeszmászás és a falmászás biztosít kiváló interaktív sportolási lehetőséget, illetve a helyszínen kipróbálhatók a Samsung sporthoz kapcsolódó termékei is, így például a külső lencsével rendelkező sport kamera, valamint MP3 lejátszók. A megmérettetés nyereményeit (Samsung YP-U2X Mp3 lejátszók) ejtőernyősök hozzák az eredményhirdetés helyszínére a kategóriák nyerteseinek, mely szintén hozzájárul a félelemmentes aktív szemlélet népszerűsítéséhez, látványosságához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp