Connect with us

technokrata

F-Secure védelem mobiltelefonokhoz

Dotkom

F-Secure védelem mobiltelefonokhoz

Az F-Secure Mobile Anti-Virus támogatja az S60 3rd Edition mobilplatform legújabb verzióját.

A Symbian OS 9.1 alapú harmadik generációs S60 egy nyílt platform szoftverfejlesztők számára, amely még több funkciót, rugalmasságot és biztonságot kínál a felhasználóknak. Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható a Nokia 71 és 80 mobiltelefonok memóriakártyáin, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 for S60 3rd szoftver az első vírusvédelmi termék, amely ehhez a platformhoz készült. Az új mobilbiztonsági szoftver már a következő generációs mobileszközökhöz kifejlesztett szűrőmotort is tartalmazza, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi ezt a terméket a korábbi verzióknál. Az új szoftverkliens frissítései gyorsabbak, mivel csak azokat a szoftverelemeket frissíti, amelyek megváltoztak a legutóbbi frissítés óta. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 27 nyelven elérhető.

„Számunkra természetes, hogy minden elterjedtebb mobil operációs rendszert támogassunk, így a harmadik generációs S60 platformot is. Bár a mobil rosszindulatú kódok még nem túl elterjedtek, a tapasztalat azt mutatja, hogy a vírusírók idővel minden népszerű és széles körben elterjedt operációs rendszert megtámadnak” – mondta el Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobil biztonságért felelős alelnöke. „Bár a harmadik generációs S60 platform magasabb szintű védelmet nyújt, mint elődei, teljes biztonságot csak egy megbízható, automatikusan frissített vírusvédelmi szolgáltatás telepítése jelenthet.”

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 kiskereskedelmi forgalomba szánt, dobozos változata megvásárolható lesz olasz, finn és angol nyelven. A termék ezenkívül elérhető az F-Secure eStore webáruházon keresztül. A szoftver ára az EU tagországaiban 12 hónapos előfizetéssel 28,65 euró + ÁFA. Az ingyenes 30 napos próbaverzió az F-Secure Mobile Portal weboldalról tölthető le.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp