Connect with us

technokrata

CA World 2007: egyedülálló lehetőség az ágazati trendek feltérképezésére

Dotkom

CA World 2007: egyedülálló lehetőség az ágazati trendek feltérképezésére

A CA bejelentette a CA World 2007 helyszínét és időpontját.

A CA bejelentette, hogy 2007. április 22. és 26. között, a Nevada állambeli Las Vegasban, a Venetian Las Vegas hotelben és a Sands Expo Center kiállítóközpontban tartja meg nagy szakmai elismertségnek örvendő felhasználói konferenciáját, a CA World 2007-et.

„A CA World 2007 kiváló lehetőséget nyújt az eszmecserére, a kapcsolatépítésre és az ügyfeleink által fontosnak tartott és nagyra értékelt technológia első kézből való megismerésére. A CA World 2005-ben is fantasztikusan sikerült, 2007-ben pedig még nagyszerűbb lesz” – nyilatkozta Donald Friedman, a CA marketing vezérigazgató-helyettese.

Friedman hozzátette, hogy a jövőben másfél évente rendezik meg a CA World konferenciát.

A CA „Enterprise IT Management” (EITM) technológiai jövőképét bemutató CA World 2005 rendkívüli sikere után a CA World 2007 ismét egyedülálló lehetőséget nyújt a vállalat ügyfeleinek és partnereinek az ágazati trendek feltérképezésére, valamint a piac legkiterjedtebb és legfejlettebb felügyeleti szoftverportfoliójának közelebbi megismerésére. Az ötnapos rendezvény résztvevői emellett az IT-szektor legnevesebb szakembereivel is konzultálhatnak.

A CA World több mint egy évtizede segít az ügyfeleknek a CA és partnerei megoldásaiban rejlő előnyök maximális kihasználásában. A hagyományokat folytatva, a következő CA World programjában is szerepelnek majd a kiválasztott témát részletesen ismertető szemináriumok, gyakorlati laborfoglalkozások, nyílt fórumok és demók, amelyek segítségével a szervezetek maximálhatják technológiai beruházásaik üzletmenetre gyakorolt kedvező hatását, és egységesíthetik illetve egyszerűsíthetik a működésük minden területét lefedő IT-háttér üzemeltetését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák