Connect with us

Forradalmian új, mozgó alkatrészek nélküli hálózati kamera

Dotkom

Forradalmian új, mozgó alkatrészek nélküli hálózati kamera

PTZ, az AXIS 212PTZ.

Az Axis Communications bejelentette beltéri biztonsági megfigyelésre kifejlesztett, forradalmian új, három irányban vezérelhető (Pan/Tilt/Zoom – PTZ) hálózati kameráját, az AXIS 212 PTZ-t. A kamerába egy digitális PTZ szerkezet került beépítésre, mely egy kattintásra működésbe lépő, azonnali háromirányú vezérlési funkciót biztosít, és automata pásztázást tesz lehetővé a mozgó alkatrészek kopása nélkül. Az AXIS 212 PTZ-t kompakt, diszkrét kivitele ideálissá teszi a 150 m2 alatti területek, mint pl. boltok, recepciók megfigyelésére.

Az AXIS 212 PTZ hálózati kamerában kiváló minőségű, három megapixeles érzékelő és nagy látószögű lencse van, mely 150 m2-en belül lévő tárgyakra azonnali ráközelítést tesz lehetővé. A képminőség és a sávszélesség-használat optimalizálása érdekében egyidejű mozgó JPEG és MPEG-4 tömörítést biztosít. A beépített mikrofonnal is rendelkező AXIS 212 PTZ kétirányú hangátvitelre is képes, valamint Etherneten keresztüli áramellátást kap, hogy így az adatok és az áram továbbítása egyetlen vezetéken történhessen, és a kábelezési költségek csökkenthetők legyenek.

„Az Axis új szabványt teremtett az AXIS 212 PTZ-vel, mely az első mozgó alkatrészek nélküli három irányban vezérelhető digitális kameránk” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „Ezzel az új termékkel kielégítjük a piacnak egy megbízható és rendkívül takarékos beltéri hálózati kamera iránt támasztott igényeit.”

Az AXIS 212 PTZ rendelkezik pre-alarm és post-alarm pufferelési és képi mozgásérzékelési funkciókkal, valamint riasztási kiértesítéssel egybekötött ütemezett, illetve esemény által kiváltott funkciókkal. A hálózati kamerához a biztonsági megoldások teljes skálája biztosított, mint pl. többszintű jelszavas védelem, IP-cím szűrés és HTTPS titkosítás.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő