Connect with us

Erőforrás-kihelyezésről tanácskoztak a CIO-k

Dotkom

Erőforrás-kihelyezésről tanácskoztak a CIO-k

Sikeresen zárult a magyar informatikai felsővezetők csúcstalálkozójának számító CIO Fórum. Az idén 8. alkalommal, a siófoki Azúr Hotelben múlthéten megrendezett konferencián kiemelt figyelmet kapott az erőforrás-kihelyezés témaköre.

A Vezető Informatikusok Szövetségének (VISZ) fővédnökségével évente megrendezett CIO Fórum konferenciasorozat fő célja, hogy elősegítse a résztvevők közötti tapasztalatcserét, és ezzel lehetővé tegye az IT vezetők mozgásterének tágítását, valamint elősegítse a szakterület eredményeinek üzleti hasznosulását. A VISZ és Hutter Ottó – a konferenciasorozat nemrég elhunyt ötletadója és fő szervezője – által elindított CIO Fórumok sikerét mutatja, hogy idén a regisztrált résztvevők száma közel 200 volt, továbbá a rendezvényen képviseltette magát az Európai CIO Szövetség is. Ezen kívül a VISZ mellet az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a Magyar Outsourcing Szövetség (HOA) is védnökséget vállalt.

A költséghatékony informatika megteremtésének jegyében idén a fórum központi témája az informatikai erőforrásokkal való gazdálkodás kérdése, az erőforrás-kihelyezésvolt. Nagy hangsúlyt kapott a paneleken néhány további kérdéskör: az informatikai tevékenységi, szolgáltatási és termékkör megfelelő hitelesítése és bizonylatolása, valamint ezek minőségi kontrollja; az informatikai közszolgáltatások kiépülése; az IT hatása az üzleti nyereségességre és a vállalat sikerességére, illetve ezzel összefüggésben az IT- és a vállalati vezetőség viszonya. Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó konferenciaszegmens természetesen az esettanulmányoké volt, a résztvevők közvetlen tapasztalataikat osztották meg egymással.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő