Connect with us

Carnation: Dinamikus növekedés, felelős társadalmi szerepvállalás

Dotkom

Carnation: Dinamikus növekedés, felelős társadalmi szerepvállalás

A Carnation tavalyi árbevétele 384 millió forint volt.

A Carnation a tavalyi évben jelentősen növelte árbevételét. Ezzel párhuzamosan folytatni kívánja hagyományait és továbbra is támogatja a felnövekvő információs társadalmat. A Jövő Iskolája verseny nyerteseit a Carnation egy-egy laptoppal jutalmazta, valamint 2006. május 16-án a három tizenéves diák a Carnation munkatársaitól egész napos oktatást kap. Az eseményen bemutatkozik Pozsonyi Gábor, a Carnation Igazgatótanácsának új elnöke, aki egyben a program mentora is.

A Carnation Zrt. tavalyi árbevétele 384 millió forint volt. A cég szolgáltatásai az online média üzletág megerősítésével a vállalati igények teljes körét lefedik. A Carnation Zrt. idei tervei szerint meghaladja a 600 millió forintos árbevételt, jövőre pedig belép a „milliárdosok klubjába”.

A Carnation hisz abban, hogy a közösen épített magyar információs társadalom legfontosabb szereplői a gyerekek. Osztja a Jövő Iskolája kezdeményezés elveit, mely szerint „a XXI. század iskolájának az a feladata, hogy előtérbe helyezve a készségek, és kompetenciák fejlesztését felkészítse gyermekeinket az élethosszig tartó tanulásra, a folyamatos ismeretszerzésre, tekintettel az egyénenként eltérő gazdasági, szociális és sajátos életkörülményekre.”

A Carnation büszke arra, hogy a magyar Internet-gazdaság meghatározó szereplőjeként kiemelt figyelmet fordíthat az információs társadalom újoncainak fejlődésére, egy újabb Internet-közelben felnövő generációra. A Jövő Iskolája versenyben nyertes diákokat a Carnation egy-egy laptoppal lepte meg. 2006. május 16-án a három tizenéves diák a Carnation munkatársaitól egész napos oktatáson vehet részt, ezzel is elősegítve hatékony beilleszkedésüket az információs társadalomba.

„Az Internet és a mobil kommunikáció gyorsan terjedő használatával egy határtalannak tetsző tér nyílik meg a gondolkodásra, alkotásra, információk szerzésére, átadásra, az együttműködésre. A civil szervezetek, az állam és vállalatok közös felelőssége, hogy ezt a lehetőséget Magyarországon is minden felnövő generáció kihasználhassa. Ahogy ez a korosztály felnő, úgy vonul végig a magyar társadalom korfáján az IKT használati hullám, amelynek hatására folyamatos növekedésben van az IKT penetráció”– mondta Pozsonyi Gábor, a Carnation részéről a program mentora és a Carnation Zrt. igazgatóságának új elnöke.

Jövő Iskolája
A Jövő Iskolája 2006 márciusában hirdetett pályázatot középiskolás és általános iskolás diákok részére. A tanulók 3-6 fős csoportokat alkotva pályázhattak olyan egyéni alkotásokkal, melyekben a Jövő Házában tapasztaltakat, illetve a Jövő Iskolájában átélt élményeiket dolgozták fel. A zsűri összesen 37 diák pályamunkáját értékelte. A hivatalos díjátadás a Tudás Napján került megrendezésre, 2006. április 18-án a Jövő Házában, ahová a diákok felkészítő tanáraikkal és szüleikkel érkeztek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő