Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Indigo: 42 százalékkal több oldalmennyiség

Dotkom

HP Indigo: 42 százalékkal több oldalmennyiség

3,6 milliárd dollár működési cash flow.

A HP nyilvánosságra hozta 2006. április 30-án zárt második pénzügyi negyedévének eredményeit. A Képalkotási és Személyi Rendszerek Divízió (IPSG) a Személyi Rendszerek Divízió (PSG) és a Képalkotási és Nyomtatási Divízió (IPG) összeolvadásából jött létre.

Személyi Számítógépes Rendszerek (PSG)
A PSG divízió 7 milliárd dolláros árbevétele 10 százalékkal, értékesítési volumene pedig 16 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbi értéket. Az asztali és a noteszgépek forgalma 1 illetve 27 százalékkal élénkült az előző év megfelelő adatához képest. Az üzleti klienseszközöknél 3, az otthoniaknál pedig 24 százalékos forgalomjavulás mutatkozott 2005 második negyedéve óta. A Személyi Rendszerek divízió 248 millió dollár üzemi eredményt ért el (az árbevétel 3,6 százaléka) – szemben az egy évvel ezelőtti 147 millió dollárral (az árbevétel 2,3 százaléka).

Nyomtatás és Képalkotás (IPG)
Az IPG divízió 6,7 milliárd dolláros második negyedévi árbevétele 5 százalékos növekedést mutat az egy évvel korábbi adathoz képest. A kellékanyagokból származó árbevétel 10, míg az üzleti hardvereszközök forgalma 4 százalékkal emelkedett az előző év megfelelő időszaka óta. Az otthoni hardverek árbevétele ugyanakkor 8 százalékkal csökkent. A húzótermékek továbbra is jól szerepeltek: a színes lézernyomtatók értékesítési darabszáma 38, a nyomtató-alapú többfunkciós (MFP) eszközöké pedig 44 százalékkal nőtt. A HP Indigo Press nyomdai rendszerek kinyomtatott oldalmennyisége 42 százalékkal haladta meg az előző év második negyedévére jellemző szintet. Az 1,0 milliárd dolláros üzemi eredmény (az árbevétel 15,5 százaléka) is magasabb volt, mint egy évvel korábban (814 millió dollár, az árbevétel 12,7 százaléka).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés