Connect with us

technokrata

A Dell segít a költségek csökkentésében és a bonyolult ügyfélmenedzsmentben

Dotkom

A Dell segít a költségek csökkentésében és a bonyolult ügyfélmenedzsmentben

Az Open Manage Client Administrator 3.0 a hardver és szoftver menedzsmentet egyetlen konzolba integrálja az asztali és hordozható számítógépek, és munkaállomások részére.

A Dell bevezetett egy kiváló rendszer-menedzsment eszközt, amely lehetővé teszi, hogy a hardver és szoftver irányítása a Dell Precision munkaállomásokon, Latitude hordozható számítógépeken és OptiPlex asztali számítógépeken egyetlen önálló, intuitív konzolon keresztül történjen.

Az Open Management Client Administrator 3.0, melyet a Dell az Altiris-szal közösen fejlesztett ki, egy integrált termékberendezés, amely a rendszerarculat létrehozását, szerkesztését, másolását és közvetett telepítését biztosítja. Az ajánlat egy sor egyéb tulajdonságot is tartalmaz, a rendszerek telepítésétől és áthelyezésétől kezdve a hardver és szoftver információk leltározásáig.

A szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy biztonságos, felhasználóbarát web felületen keresztül konfigurálhassák BIOS beállításaikat, elvégezhessék szoftverelosztásukat, megjeleníthessék hardver státuszukat, valamint felmérhessék a hálózati kliensek rendszerét.

Az OMCA 3.0 szolgáltatásról érdeklődjön a Dell magyarországi partnereinél!Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp