Connect with us

Új verzió a Check Point Software Technologies NGX platformjából

Dotkom

Új verzió a Check Point Software Technologies NGX platformjából

Az NGX platform új verziója integrálja a végpont-biztonsági felügyeletet a Check Point határvédelmi, belső és web-biztonsági termékeivel.

A megoldás a legújabb fenyegetések és biztonsági rések elleni védelem érdekében központosított, valós-idejű frissítéseket kínál valamennyi Check Point biztonsági termékhez. Ugyanakkor a vállalat valamennyi biztonsági termékével kapcsolatban egységes jelentéseket tesz lehetővé, egyetlen, könnyen menedzselhető felhasználói felületen keresztül.

A végpont-biztonság felügyelet integrációja a határvédelmi, belső és web-biztonság felügyelettel, a biztonsági iparágban elsőként valósul meg. A biztonság valamennyi kritikus szintjének integrált felügyelete csökkenti az IT költségeket. Ugyanakkor, azáltal, hogy egységes biztonsági megközelítést nyújt az elosztott hálózatok teljes egészében, áttekinthetőbbé teszi a szervezetek biztonsági állapotát és hatékonyabb biztonságot kínál.

Ez a bejelentés tizenegy Check Point biztonsági termék, köztük a SmartCenter, a Provider-1, az Integrity és az Eventia Reporter frissítését tartalmazza. Néhány a legfontosabb, új biztonsági felügyeleti képességek közül:
• A Check Point végpontbiztonsági megoldásának, az Integritynek központi felügyelete a vállalat határvédelmi, belső és web-biztonsági megoldásaival együtt, köztük az utóbbi időben bejelentett VPN-1 Power és VPN-1 UTM gatewayekkel.
• A SmartCenterbe integrált, új SmartDefense Services konzol lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy egyetlen, egységesített felhasználói felületről frissítsék a biztonsági konfigurációkat és védelmet, így biztosítva, hogy a biztonsági infrastruktúra védelme teljes egészében készen áll az újonnan felbukkanó fenyegetések ellen.
• Az Integrity adatok integrációja a Check Point SEM (security events management – biztonsági események felügyelete) megoldásába.

Egységes biztonsági architektúra
Az egységes biztonsági felügyelet a Check Point egységes biztonsági architektúrájának alapja. Ez az egységes architektúra kombinálja az alapvető, iparági vezető technológiákat a központosított felügyelettel, annak érdekében, hogy segítsék a különböző méretű vállalatok költségének és biztonság-felügyeletük összetettségének csökkentését, ugyanakkor biztosítsák számukra, hogy biztonsági rendszereik könnyen bővíthetőek legyenek az újonnan felbukkanó fenyegetések függvényében.

Az Integrity végpont-biztonsági megoldás integrációja a Check Point SMART felügyeletébe az egységesített biztonsági architektúra fejlesztésének egy fontos mérföldkövét képviseli. A Check Point az egyetlen vállalat, amely a hálózati biztonság valamennyi kritikus szintjéhez – határvédelmi, belső, Web és végpont – egységes biztonsági platformot kínál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő