Connect with us

technokrata

Az Oracle bejelentette a JD Edwards EnterpriseOne legújabb verzióját

Dotkom

Az Oracle bejelentette a JD Edwards EnterpriseOne legújabb verzióját

Az Oracle folyamatosan fejleszteni fogja az IBM összevont „System i” rendszeren futó
JD Edwards World és EnterpriseOne alkalmazásokat.

Az Oracle bejelentette a JD Edwards EnterpriseOne új, 8.12-es verzióját, amelyben a felhasználók széles körének igényeit kielégítő új modulok és továbbfejlesztett jellemzők, valamint kimondottan az élelmiszeripari alkalmazásokat szolgáló újabb funkciók találhatók. A szoftverváltozat tanúsítottan együttműködik az Oracle Fusion Middleware köztesszoftvereivel. Az Oracle ezzel egy időben azt is bejelentette, hogy folyamatosan fejleszteni fogja az IBM „System i” (korábbi nevén iSeries) üzleti informatikai megoldásán futó JD Edwards World és EnterpriseOne alkalmazásokat.

Új modulok
Az Operational Sourcing nevű új szállítókiválasztási modul segít az ajánlati felhívások lebonyolításában, az ajánlatok bekérésében és elbírálásában, valamint az adatpontosítási kérelmek feldolgozásában.

A Human Capital Management nevű humánerőforrás-gazdálkodási modul újdonságai közé tartozik a sokoldalú munkaidő-gazdálkodás és feladatütemezés, valamint az önkiszolgáló adatbevitel és lekérdezések. Az EnterpriseOne korábbi változatában bemutatott ügyfélkapcsolat-kezelési alkalmazások továbbfejlesztésének eredményeképpen átláthatóbb lett az ügyfélszolgálati tevékenység.

A JD Edwards EnterpriseOne legújabb változatát egyszerűbb telepíteni és felügyelni, ezzel csökken a megoldás teljes élettartamköltsége. Az alkalmazásspecifikációk szabványos XML-formátumú metaadatokra épülnek; ennek köszönhetően jelentősen leegyszerűsödött a csomagtelepítés és a konfigurálás.

Ágazatspecifikus megoldás élelmiszeripari gyártóknak
Az ügyfelekkel folytatott szoros együttműködés eredményeképpen a JD Edwards EnterpriseOne termékcsaládja három új modullal (Blend Management, Grower Management és Growing Pricing and Payments) bővült ki, amelyekkel az élelmiszergyártók szorosabban ellenőrizhetik gyártási folyamataikat, különösen több összetevős termékek előállítása esetén.

Az EnterpriseOne-tól az Oracle Fusion felé
A JD Edwards EnterpriseOne felhasználói most kihasználhatják az új Oracle Technology Foundation architektúrában rejlő előnyöket. Ez a szorosan integrált, átfogó informatikai infrastruktúra a piacvezető Oracle Database és Oracle Fusion Middleware alapjaira épült. Mivel a JD Edwards EnterpriseOne tanúsítottan együttműködik az Oracle Fusion Middleware köztesszoftvercsaláddal, a szervezetek egyedi igényeiknek megfelelően dönthetnek arról, hogy mely összetevőkkel támogassák a vállalat egészének működését, beleértve az üzleti vagy saját fejlesztésű alkalmazásokat, illetve a szabványokon alapuló vállalati szoftverszolgáltatásokat. Az Oracle Fusion Middleware részeként olyan jól bevált szoftverekből válogathatnak az ügyfelek, mint az Oracle Containers for J2EE futtatókörnyezet, az Oracle BPEL Process Manager folyamatkezelő, az Oracle Identity Management identitáskezelő és az Oracle Portál.

A JD Edwards EnterpriseOne így egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek kihasználják az Oracle szoftvereszközeinek, adatbázis-kezelőinek és köztesszoftvereinek fejlett funkcióit, vagy tovább használják a partner szoftverszállítóktól származó, meglévő informatikai rendszereiket. Az EnterpriseOne különféle platformok jelenlegi és jövőbeni változatait is támogatja, mint például az IBM WebSphere 6.0, az IBM Portal 5.1, a Sun Solaris Unix 10, a Redhat Linux 3.0 és az i5/OS V5R4.

A jövőben tovább bővülnek az IBM „System i” rendszeren futó JD Edwards alkalmazások funkciói
Az IBM „System i” üzleti informatikai megoldáshoz kacsolódó bejelentés röviddel követte az Oracle „Applications Unlimited” programjának bemutatását, amelynek keretében az Oracle kötelezettséget vállalt a jelenlegi Oracle Alkalmazások továbbfejlesztésére.

Az IBM „System i” platformján futó JD Edwards termékek folyamatos fejlesztése és a szoftverek teljes élettartamára kiterjedő támogatás azt mutatja, hogy az Oracle meg kívánja őrizni a JD Edwards-ügyfelek beruházásainak értékét, akik így saját tempójukban vághatnak bele a korszerűsítésbe. A JD Edwards szoftverei csaknem 30 éve elérhetők IBM-platformon, és mára mintegy 4500 vállalatból áll a nemzetközi ügyfélkör. Az új termékpárosítás iránt mind az új, mind a meglévő ügyfelek részéről óriási érdeklődés mutatkozik.

Az Oracle szintén nemrégiben jelentette be, hogy az IBM-mel közösen, a hardveróriás értékesítési csatornáin keresztül kívánja ellátni a kis- és középvállalatokat a JD Edwards szoftvermegoldásaival. Az Oracle és az IBM értékesítési csapatai, valamint az értéknövelő viszonteladók számíthatnak a két cég komoly támogatására, amellyel jelentősen növelhetik a JD Edwards EnterpriseOne és World szoftverek piaci elterjedtségét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek