Connect with us

Dotkom

Telekom 2006

Az infokommunikációs konvergencia jegyében.

A tényleges piacnyitást és annak hatásait várhatóan mostantól kezdve érzékelhetik majd egyrészt a telekommunikációs szektor képviselői, másrészt a szolgáltatások felhasználói. Kérdés, hogy valóságos liberalizáció valósult-e meg, vagy még várnunk kell az esélyek és a kimenetelek egalizációjára. A nyugat-európai minták egyértelműsítik hogy vélhetően fokozatosan alakul ki az az ideális állapot, amelyben a piac és a magánszektor szereplői szabadon válogathatnak a minőségi szolgáltatók között, egyetlen fontos paramétert, az árat szem előtt tartva.

A konferencia célja, hogy bemutassa az üzletágban rejlő potenciális és aktuális piaci lehetőségeket, legújabb trendeket, a jövő innovatív fejlődési lehetőségeit. A távközlési, informatikai és média iparágak konvergenciája egyre inkább érezteti hatását a hazai piacon, amely új üzleti modelleket és a megváltozott környezethez illeszkedő szabályozói környezetet igényel. A konferencia képet ad arról, hogy a piac meghatározó szereplői milyen stratégiával próbálják bevételeiket növelni, illetve piacukat újabb szolgáltatáselemekre és technológiákra építve bővíteni. Külföldi előadók segítségével körképet ad a nyugat-európai trendekről, a várható tartalomfogyasztási és infokommunikációs fejlődési irányokról.

A konferencia elsődleges célközönségét a távközlési, média és a digitális tartalom előállító- ill. terjesztő vállalatok első számú vezetői, innovációs menedzserei, üzletfejlesztési és marketing vezetői jelentik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom