Connect with us

technokrata

Dotkom

Telekom 2006

Az infokommunikációs konvergencia jegyében.

A tényleges piacnyitást és annak hatásait várhatóan mostantól kezdve érzékelhetik majd egyrészt a telekommunikációs szektor képviselői, másrészt a szolgáltatások felhasználói. Kérdés, hogy valóságos liberalizáció valósult-e meg, vagy még várnunk kell az esélyek és a kimenetelek egalizációjára. A nyugat-európai minták egyértelműsítik hogy vélhetően fokozatosan alakul ki az az ideális állapot, amelyben a piac és a magánszektor szereplői szabadon válogathatnak a minőségi szolgáltatók között, egyetlen fontos paramétert, az árat szem előtt tartva.

A konferencia célja, hogy bemutassa az üzletágban rejlő potenciális és aktuális piaci lehetőségeket, legújabb trendeket, a jövő innovatív fejlődési lehetőségeit. A távközlési, informatikai és média iparágak konvergenciája egyre inkább érezteti hatását a hazai piacon, amely új üzleti modelleket és a megváltozott környezethez illeszkedő szabályozói környezetet igényel. A konferencia képet ad arról, hogy a piac meghatározó szereplői milyen stratégiával próbálják bevételeiket növelni, illetve piacukat újabb szolgáltatáselemekre és technológiákra építve bővíteni. Külföldi előadók segítségével körképet ad a nyugat-európai trendekről, a várható tartalomfogyasztási és infokommunikációs fejlődési irányokról.

A konferencia elsődleges célközönségét a távközlési, média és a digitális tartalom előállító- ill. terjesztő vállalatok első számú vezetői, innovációs menedzserei, üzletfejlesztési és marketing vezetői jelentik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák