Connect with us

technokrata

Még 10 napig készíthető elektronikus adóbevallás az eMagyarország pontokon

Dotkom

Még 10 napig készíthető elektronikus adóbevallás az eMagyarország pontokon

2006. május 20-ig lehet igénybe venni az eMagyarország pontok szolgáltatását az elektronikus adóbevallás elkészítéséhez

Még 10 napig, azaz május 20-ig lehet igénybe venni az eMagyarország pontok szolgáltatását az elektronikus adóbevallás elkészítéséhez. A 2006. április 3-a óta működő szolgáltatás célja, hogy a programban résztvevő eMagyarország pontokon az önadózók elektronikusan elkészíthessék adóbevallásukat, amihez technikai segítséget is igénybe vehetnek.

Aki szeretné egyszerűbb módon kitölteni az adóbevalláshoz szükséges bonyolult űrlapokat, annak az elektronikus adóbevallás jelenti a legkényelmesebb megoldást. Az elektronikus adóbevallás akkor nyújthat mindenki számára reális alternatívát, ha az a közösségi internet-hozzáférési pontokon is biztosított.

Ennek érdekében az Informatikai és Hírközlési Minisztérium megállapodást kötött a Magyar Teleház Szövetséggel, a Magyar Agrárkamarával, a Magyarországi Evangélikus Egyházzal és a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht.-val, hogy az általuk működtetett eMaqyarország pontokon megteremtsék a lehetőséget az elektronikus adóbevallás elkészítésére, illetve technikai segítséget biztosítsanak az önadózóknak.

A megállapodások eredményeként az ország 371 településén, több mint 400 eMagyarország ponton működik az önadózókat segítő szolgáltatás. A kezdeményezésben részt vállaló eMagyarország pontok listáját a www.emagyarorszag.hu oldalon találják meg az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák