Connect with us

Magas szinten a hazai szoftverfejlesztés

Dotkom

Magas szinten a hazai szoftverfejlesztés

Microsoft Gold Partner lett az IQSYS.

A világ legnagyobb szoftverfejlesztő cége, a Microsoft többféle partneri kategória alapján minősíti a megoldásait értékesítő vállalatokat. Az egyedi alkalmazások fejlesztési területén néhány hazai cég már rendelkezik ilyen elismeréssel, amelyek közül legutóbb a KFKI Csoporthoz tartozó IQSYS Informatikai Rt. érdemelte ki a Gold Partner-minősítést. Ebből is látható, Magyarországon megvan az a szakembergárda, amely képes megoldani a magas igényű programozási feladatokat.

A KFKI Csoport másik tagvállalata, az ICON már rendelkezik a saját ágazatának megfelelő Microsoft Gold Partner-minősítéssel (IT-infrastruktúra és biztonság területén). Most hozzá zárkózott fel az IQSYS az egyedi alkalmazásfejlesztésben elért „arany fokozattal”.

„A dokumentumkezelő-, valamint a vállalatirányítási rendszerekhez illeszthető HR- és projektmenedzsment-alkalmazások kifejlesztése révén elért eredmény nagyon fontos állomás az IQSYS számára” – fejtette ki Szőllőssy Gyula, a cég Microsoft Kompetencia Központjának vezetője. Nemcsak amiatt, mert egy 14 fős szakembergárda komoly, az elmúlt egy-két évben végzett kompetencia építési szakaszának fordulópontjához érkeztünk (Custom Development Solutions és Data Management Solutions területeken), hanem mert a fejlődés jelentős üzleti eredményeket hoz. A vállalat jelenleg 200 millió forintos forgalmat bonyolít ebből az üzletágból.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom