Connect with us

Magyar taggal bővült a Microsoft Vírusinformációs Szövetsége

Dotkom

Magyar taggal bővült a Microsoft Vírusinformációs Szövetsége

A VirusBuster Kft is csatlakozott a Microsoft vezető antivírus gyártókat képviselő Vírusinformációs Szövetségéhez (Virus Information Alliance – VIA).

Napjainkban a károkozók elleni harcban a legfontosabb mérőszámnak a reakcióidő tekinthető. Ez azt az időtartamot jelenti, mely alatt egy anti-vírus megoldás védelmet tud nyújtani egy-egy újonnan felbukkanó fenyegetés ellen. A Microsoft és immár 14 anti-vírus partnere együtt lép fel annak érdekében, hogy ezt a reakcióidőt minimálisra csökkentse, így hiteles és időszerű információval szolgálhasson a felhasználói számára az újonnan felbukkant, vadon terjedő vírusokról, azok lehetséges hatásáról, valamint a különböző védekezési módszerekről.

A vírusvédelmi szoftvergyártók vírusadatbázis frissítésének gyorsaságára vonatkozó nemzetközi teszteken a magyar cég már számos alkalommal ért el előkelő helyezést. A Microsoft nemzetközi programjához történő csatlakozása révén azonban ismét bebizonyította, hogy termékei és szolgáltatásai globális szinten is megállják helyüket. „A VirusBuster Vírusinformációs Szövetségi tagsága egyértelmű elismerése megoldásai kiemelkedő színvonalának, valamint szakembergárdája nemzetközi szinten is helytálló szakmai kompetenciájának.” – mondta Stephen Toulouse, a Microsoft Security Response Center biztonsági programokért felelős vezetője.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk a világviszonylatban is vezető pozíciót betöltő antivírus gyártókkal, így vírusriasztásainkkal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az újonnan felbukkant kártevőkkel szemben a Microsoft felhasználók a lehető legnagyobb biztonságot élvezhessék.” – nyilatkozta a tagságról Bozsó Julianna a VirusBuster Kft. ügyvezetője.

A szövetség többi tagjához hasonlóan a VirusBuster is azonnali információkat szolgáltat a Microsoft biztonsági részlegének, így a tagok hamarabb juthatnak hozzá a legújabb vírusinformációkhoz, ezáltal az ellenszer kidolgozása is korábban megkezdődhet. Az adatbázis alapú védelem kiegészítésére és felgyorsítására azonban a VirusBuster egy olyan új technológiát is alkalmaz, mely a még ismeretlen vírusok elleni védelem területén kiemelkedő eredményeket tudhat magáénak. A Zero-Hour vírusvédelmi technológia ugyanis nem adatbázis alapon, hanem az internet forgalmát vizsgálva ismeri fel a tömeges támadásokat, így órákkal azelőtt védelmet biztosít a felhasználók számára, hogy az első adatbázis frissítések megjelennének.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom