Connect with us

EagleEyeOS – adatszivárgás ellen az autóiparban

Dotkom

EagleEyeOS – adatszivárgás ellen az autóiparban

A decemberben bemutatott EagleEyeOS-t használja a világ egyik vezető járműalkatrész-gyártója, a 25 országban jelen lévő Knorr-Bremse.

Dávid és Góliát szövetséget kötött: a hazai fejlesztésű EagleEyeOS szoftvert használja ezentúl magyarországi telephelyein a világ 25 országában jelenlévő, összesen több mint 12 ezer embernek munkát adó óriás, a Knorr-Bremse.

Érsek István a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. informatikai vezetője kijelentette, hogy az EagleEyeOS alkalmazásával technikai lehetőséget és támogatást kaptak eddig megoldatlan problémára. „A céges információk biztonságát – a szokásos védelmi beállításokon túl – eddig erős folyamatszabályozással oldottuk meg, rugalmas technikai támogatás híján erősen építve a humán erőforrásra, párhuzamosan azok betartatásának rendszeres ellenőrzésével. Ezen auditálás azonban mindig utólagos, most viszont preventív eszköz áll rendelkezésünkre.” – mondta az informatikai vezető. Érsek szerint az EagleEyeOS jól kiegészíti a vállalat határvédelmét a kliens oldali adathordozók alkalmazása és az információáramlás rugalmas szabályozásával illetve átláthatóvá tételével. „A szoftver telepítése gyorsan és fennakadások nélkül történt. A gyártó cég szakembereinek felkészültségét és rugalmasságát mutatja, hogy minden igényünkre képesek voltak reagálni és azt leképezni, ezzel elősegítve a biztonsági elvárásaink kikényszerítését.” – nyilatkozta az Érsek István, a Knorr-Bremse informatikai vezetője.

A társaság mindig nagy súlyt fektetett az információk biztonságára, és ez egyre több nagyvállalatnál válik központi tényezővé: „A Knorr-Bremse sokat ad a biztonságra, és ebben nagy segítségére van az EagleEyeOS, hiszen ez teljes mértékben segíti a vállalatnál már bevezetésre került információbiztonsági szabvány, az ISO 27001 (BS 7799-2:2002) alkalmazását. A Knorr-Bremse szakembereinek felkészültsége, rendszerismerete, valamint az információ biztonsággal szemben mutatott mély elkötelezettsége nagyban hozzájárult a projekt sikerességéhez, amely jelentősen egyszerűsítette és gyorsította a bevezetést.” – nyilatkozta Meksz Dezső, az EagleEyeOS Kft. ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom