Connect with us

2006-ban legelőször Európai Vállalkozási Díj az elismertségért, az ismertségért

Dotkom

2006-ban legelőször Európai Vállalkozási Díj az elismertségért, az ismertségért

A díjjal pénzjutalom nem jár.

Az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipar Főigazgatósága – idén első alkalommal – meghirdette az Európai Vállalkozás Díjat, melyet minden év decemberében oszt ki öt kategóriában, továbbá odaítéli az összességében legjobb programnak a zsűri nagydíját.

A díjra helyi és regionális hatóságok által működtetett kis- és középvállalkozás-fejlesztési programokkal lehet pályázni, beleértve azokat az együttműködéseket, PPP-konstrukciókat is, amelyek a közszféra és vállalkozások, vállalkozói szervezetek, illetve civil szervezetek között jöttek létre. A pályázatot a programokat, intézkedéseket működtető települési, kistérségi, megyei, illetve regionális hatóságok vagy a lebonyolításukat végző közreműködő szervezetek nyújthatják be. Vállalkozások, vállalkozói szakmai szövetségek, civil szervezetek számára kizárólag olyan együttműködési programokkal van mód a nevezésre, melyeket valamely állami, önkormányzati hatósággal együtt valósítanak meg.

Az Európai Vállalkozás Díj első fordulójára nemzeti szinten kerül sor, amely esetében a pályázatok benyújtásának határideje 2006. május 31. A nemzeti forduló eredményének megfelelően, az európai döntőbe országonként összesen két, különböző kategóriát képviselő kezdeményezés nevezhető 2006. szeptember 15-ig.

Az első fordulóban a következő öt kategóriában lehet pályázni:

  • „Vállalkozói úttörőszellem” díj

  • „Vállalkozás támogatása” díj
  • „Bürokrácia visszaszorítása” díj
  • „Befektetés az emberbe” díj
  • „Felelős vállalkozás” díj

A díjjal pénzjutalom nem jár, a kezdeményezés célja a különböző helyi és regionális vállalkozásfejlesztési programok elismerése, széles körű megismertetése, valamint a helyi hatóságok, vállalkozásfejlesztési szervezetek ösztönzése a máshol már bizonyított programok átvételére.

A díj hazai helyezettjei számára sajtónyilvánosságot biztosít a tárca, vállalkozásfejlesztési programjukat bemutatja a GKM honlapján. Az európai fordulóba továbbjutó két díjazott lehetőséget kap az európai szintű versenyen történő részvételre, programjuk európai szintű megismertetésére és elismerésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom