Connect with us

TIPA-díjas a Nokia is

Dotkom

TIPA-díjas a Nokia is

A TIPA a Nokia N80-at választotta 2006 legjobb képkezelő készülékének.

A Nokia bejelentette, hogy a TIPA 2006-ban a Nokia N80 multimédiás számítógépet választotta a legjobb európai mobil képkezelő készüléknek. A díj a Nokia N80 iparágvezető szolgáltatáskínálatát ismeri el, amely a jelenleg kapható készülékek között az egyik legnagyobb teljesítményt biztosítja.

A díjhoz fűzött megjegyzésében a TIPA a Nokia N80-at „a puszta kameratelefonnál sokkal többet nyújtó készülék”-nek nevezi. A TIPA Awards 2006 zsűrije az alábbi hivatalos közleményt adta ki: „A Nokia N80 egy sor nagyszerű funkcióval felszerelt multimédiás készülék. Három megapixeles kamerát, beépített vakut, hússzoros digitális zoomot, videót, és MP3 lejátszót zár egyetlen stílusos csomagba. A Nokia N80 bekapcsolása után máris fényképezhetünk. A 2 GB-os miniSD kártyával majdnem ezer, akár 2048 x 1536 (JPEG-ben max. 16,7 millió/24 bites szín) felbontású képet tárolhatunk. A képek kinyomtatása is egyszerű. A fotók érkezhetnek a miniSD kártyáról, de a Nokia N80-at PictBridge-dzsel vagy Bluetooth-szal a nyomtatóhoz is csatlakoztathatjuk. A WiFi funkciónak köszönhetően a képeket bármely kompatibilis televízión vagy személyi számítógépen megnézhetjük, ráadásul meg is szerkeszthetjük a fotókat: szöveggel egészíthetjük ki és speciális effektekkel színesíthetjük a felvételeket.”

A Nokia N80 a többféle funkciót egyetlen, gyönyörűen megtervezett készüléken belül kínáló, nagy teljesítményű multimédiás számítógépeket felsorakoztató Nokia Nseries sorozat tagja. A Nokia Nseries termékekkel az emberek a kinyomtatható minőségű fényképek készítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, és az Internet böngészésén át a menet közben történő tévézésig mindent egyetlen készüléken érhetnek el. A multimédiás számítógépek ráadásul pillanatok alatt csatlakoztathatók az Internetre, így a felhasználók a rendelkezésre álló mobil szélessávú kapcsolaton, például WLAN-on vagy 3G-n keresztül kommunikálhatnak és oszthatják meg élményeiket egymással, vehetnek részt internetes közösségekben, és férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz.

„A kompakt és mégis funkciókban gazdag Nokia N80 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában. Örömmel fogadtuk a fogyasztói elektronikai cikkekkel foglalkozó európai magazinoktól érkezett elismerést” – mondta Mads Winblad, a Nokia Multimédiás eladásokkal és csatornákkal Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában foglalkozó alelnöke. „A díj egyúttal a Nokia Nseries multimédiás számítógép-termékcsalád műszaki elsőségének is elismerése. A rendkívül fejlett, konvergáló mobilkészülék-funkciókat tartalmazó Nokia N80 lehetőséget teremt az emberek számára arra, hogy szakmai céljaikat és személyes szenvedélyeiket ugyanolyan nagy energiával élhessék ki.”

A TIPA díjátadó ünnepségét idén a Photokina 2006 nyitónapján Németországban, Kölnben rendezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom