Connect with us

LG Fashion Awards Hungary az Urániában

Dotkom

LG Fashion Awards Hungary az Urániában

2006. május 10-én (szerdán) 20:30-tól kerül megrendezésre a LG Fashion Awards az Uránia Nemzeti Filmszínház nagytermében.

A III. Fashion Awards Hungary – Divat Díjkiosztó Gálát az LG névszponzorként támogatja. A Gála fővédnöke Baricz Katalin fotóművész, a Magyar Fotográfia Nagydíj 2005 nyertese. A divatszakma versengő tehetségei mellett a divatélet kiemelt szereplői, valamit közéleti személyiségek lesznek jelen.

A Gálán a díjat és az azzal járó szobrot és elismerést az a tehetség kapja, aki a hazai divatszakma képviselői – divattervezők, sminkesek, fodrászok, stylist-ok, modellek, fotósok, valamint divatújságírók – által visszaküldött nevesített (nem névtelen) szavazólapok alapján a legtöbb jelölést kapta. A legjobbnak tartott divatszakemberekre 7 kategóriában jelölhettek a divatdiktátorok – Az év modellje, Az év fiatal (fiatal pályakezdő) Divattervezője, Az Év Divatsminkese, Az Év Divatfodrásza, Az Év Stylist-ja, Az Év Divatfotósa, Az Év Divattervezője kategóriákban.

Az LG Magyarországon elsőként társul a divatélet legkiemelkedőbb eseményéhez, ezzel is hangsúlyozva, hogy az LG termékei technikai színvonala és minősége mellett a divat és a tetszetős design elemeit is szem előtt tartja. Korábbi és 2006-os termékei külleme sejtetik, hogy az LG nagyon sokat áldoz a stílusra. Az LG termékkategóriái közül nincs olyan, amelynek ne lenne divatorientált, vagy éppen művészien kialakított, időt álló igényes megjelenése. Ilyen például a Robero Cavalli telefonsorozat vagy a hamarosan Magyarországon is bevezetésre kerülő LG Chocolate Phone, de más termékek esetében is igaz, mint az iF Design díjat nyert falra szerelhető projektor, Swarowski hűtő és az LG ART COOL termékcsalád egyedülálló „festői” légkondicionálói.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom