Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megnyílt a második magyarországi Apple Center

Dotkom

Megnyílt a második magyarországi Apple Center

Az Apple a világ leginnovatívabb vállalata 2006-ban – állítja a Fortune tízezer amerikai vállalatvezető és elemző megkérdezése alapján.

Az Apple termékek értékesítési volumene több mint 100%-kal nőtt Magyarországon az elmúlt évben, ami jelentősen meghaladja az amúgy is igen dinamikus világviszonylatban mért növekedési ütemet. Rendkívül sikeres első nyolc hónapot tudhat maga mögött az Andrássy úti Apple Center is és ennek köszönhetően újabb Apple Centerek nyílnak Magyarországon. A következő a sorban a mai nappal megnyílt első budai Apple Center a Széna téren. A Margit krt. 91. szám alatti új üzlet bemutatóteremmel és szervizzel várja a rajongókat az otthoni felhasználóktól a professzionális szakemberekig.

„Nagyon örülünk az első budai illetve a második magyarországi Apple Center megnyitásának, hisz célunk az eddig töretlen növekedés folytatása, a márka jelenlétének további erősítése, valamint a professzionális termékek értékesítése mellett az otthoni felhasználók meghódítása. Lendületünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hamarosan újabb Apple Centereket nyílnak majd Magyarországon” – mondta Emanuele Massimo, az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője.

Az Apple második negyedévi sikereiről – nemzetközi adatok
Az Apple a 2006. március 31-én zárult második negyedévében világszerte 1.112.000 Mac számítógépet és 8.526.000 iPod készüléket értékesített, mely a számítógépek területén 4%-os, az MP3-lejátszók területén 61%-os növekedést jelent az előző pénzügyi év azonos időszakához viszonyítva.

A 2006-os pénzügyi év 2006. március 31-én záródó, második negyedévének eredményei szerint az Apple 410 millió USD – azaz részvényenként 47 cent – nyereséget ért el, szemben az előző pénzügyi év azonos időszakának 290 millió USD – azaz részvényenként 34 cent – nyereségével. A most lezárult negyedév teljes forgalma 4,36 milliárd USD volt, amely szintén jelentős növekedést mutat az előző pénzügyi év azonos időszakában elért 3,24 milliárd USD forgalomhoz képest; a bruttó árrés az előző évhez hasonlóan 29,8% volt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés