Connect with us

technokrata

Low-cost notebook az Inteltől

Dotkom

Low-cost notebook az Inteltől

Paul Otellini bemutatta a fejlődő országok számára készülő notebook PC-t az Információtechnológiai Világkongresszuson (World Congress on Information Technology).

Az austini találkozón a világon először kapott ízelítőt a közönség a megfizethető árú, ún. low-cost notebookból, melyet a fejlődő országok diákjainak fejlesztettek. Otellini bemutatott egy olyan PC-t, amelyet a fejlődő országokban végzett széleskörű etnográfiai kutatások alapján fejlesztettek. A diákoknak készült kis notebook az “Eduwise” nevet viseli. Az Eduwise-t azért fejlesztették, hogy megfelelő oktatási környezetet biztosítsanak a tanárok és ifjú diákok számára, és mindezt számukra is megfizethető áron.

Az Eduwise notebook tanórákon történő használatának segítségével a tanár prezentációkat tarthat, irányíthatja a hozzáféréseket és minden diáknak külön-külön adhat feladatokat, visszajelzéseket. Az Intel által fejlesztett oktatási alkalmazás más, nem számítástechnikai oktatási eszközöket, mint például a vezeték nélküli tollal történő jegyzetkészítést is integrálja. A sokfunkciós Eduwise kivitel más szabványú szoftverekhez, eszközökhöz is illeszkedik, egyéb igényeknek és céloknak megfelelően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák