Connect with us

Hirdetés

technokrata

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux

Dotkom

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux

Linux a pénzügyi szektorban: a Reuters és a Novell közös megoldása.

A Reuters és a Novell bejelentették, hogy együttműködésük keretében a pénzügyi szervezetek körében világszerte elterjedt Reuters Market Data System (RMDS) rendszert a Novell SUSE Linux Enterprise Server platformján is támogatják. A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux magas szintű rendelkezésre állása, megbízhatósága, valamint biztonsága miatt. A két cég együttműködésének köszönhetően a Reuters ügyfelei ezután kihasználhatják a SUSE Linux Enterprise Server platform előnyeit, valamint a rendszer megnövekedett teljesítményét. A Reuters emellett csatlakozott a Novell PartnerNet programjához, az RMDS rendszer bekerült a SUSE Linux Enterprise Server-en minősített alkalmazások közé, így könnyebben biztosítható a közös pénzügyi ügyfelek sikeres működése.

„A Reuters elkötelezett amellett, hogy valódi választási lehetőséget kínáljon ügyfeleinek, és biztosítsa a lehető legnagyobb teljesítmény elérését” – mondta Michael Parlapiano, a Reuters információkezelési megoldásokért felelős vezetője. „Úgy látjuk, hogy az RMDS SUSE Linux Enterprise Server platformon történő futtatása fontos lépés ennek eléréséhez. A Novell a legfontosabb hardverszállítók termékein támogatja a SUSE Linux Enterprise Server rendszert, és számos pénzügyi partnerrel rendelkezik, így ez a megoldás kiválóan illeszkedik a Reuters ügyfeleinek igényeihez.”

„A pénzügyi szervezetek világszerte jelentős teljesítménybeli növekedésről számolnak be a SUSE Linux Enterprise Server bevezetését követően. Büszkék vagyunk arra, hogy a Reuters-szel együttműködve segíthetjük közös pénzügyi ügyfeleink versenyképességének növelését. A Novell megbízható, skálázható és rugalmas platformot biztosít közös ügyfeleink kulcsfontosságú alkalmazásainak és szolgáltatásainak futtatásához” – mondta Ron Hovsepian, a Novell elnöke és műveleti igazgatója.

Referenciák: Deutsche Bank és Susquehanna International Group (SIG)
Angelo Pereira, a Deutsche Bank piaci adatokért felelős igazgatója így nyilatkozott a rendszerről: „A Deutsche Bank teljes rendszerében SUSE Linux Enterprise Server platformon vezettük be a Reuters Market Data System rendszert. E két termék együtt rendkívül stabil platformnak bizonyult, és nagyon meg vagyunk elégedve a telepítés óta nyújtott problémamentes teljesítményükkel.”

Richard Cappellano, a Susquehanna International Group (SIG) infrastruktúráért felelős vezetője a következőket mondta: „Stratégiánk az olyan értékalapú megoldásokra koncentrál, amelyek versenyelőnyt biztosítanak számunkra. Ha Linuxról van szó, akkor a Novell SUSE Linux Enterprise Server a legjobb technológiai platform vállalatunk számára. Ezzel a megközelítéssel kihasználhatjuk a nagy teljesítményt célzó hardverplatformok előnyeit is. A beszállítók számára kulcsfontosságú, hogy a kompatibilitás és támogatás érdekében minősíttessék termékeiket az operációs rendszeren. A Reuters és a Novell rugalmasan együttműködött mérnökeinkkel, így az RMDS rendszert már nagyon korán futtathattuk a SUSE Linux Enterprise Server platformon, így az elérhető legjobb megoldást kínálhatjuk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés