Connect with us

Rajkay Mátyás az update Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója

Dotkom

Rajkay Mátyás az update Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója

Májustól Rajkay Mátyást (49) nevezték ki a bécsi központú update software AG budapesti leányvállalata, az update software Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójává.

Rajkay 2005 szeptemberében üzletfejlesztési alelnökként csatlakozott Európa egyik vezető CRM megoldásszállítójához, az update-hez, és a nemzetközi ügyek mellett felelősséget vállalt a magyarországi üzletek irányításáért is. Legfontosabb feladata lesz az update partner-, oktatási és úgynevezett certificate programjának kialakítása Magyarországon is, valamint a hazai, új IT-piaci lehetőségek felkutatása és meghódítása mellett a francia és a cseh leányvállalat munkáját is felügyeli.

„Boldogan tértem vissza Magyarországra, hogy elősegítsem a már sikeres budapesti irodánk további növekedését” – mondta Rajkay Mátyás.

A 2004-ben megalakult magyar update leányvállalatot Norbert Künzl irányította, aki május 1-jétől az update újonnan létrehozott Nemzetközi Pénzügyi Szolgáltatások (FSI – Financial Services International) kompetencia központjának ügyvezetőjeként folytatja munkáját.

Rajkay Mátyás 1983 óta dolgozik az informatikai ipar területén, ahol különböző nemzetközi felsővezetői munkaköröket töltött be: 1983-1989 között az NCR Corporationnél hardware-fejlesztéssel és termékmenedzsmenttel foglalkozott; később a Compaq Computers Kelet-Európai régiójáért (Jugoszlávia, Csehszlovákia és Magyarország) felelt, 1996-ig a Compaq magyar leányvállalatának alapítója és ország-igazgatója, majd pedig a Compaq EMEA oktatási szolgáltatásokért felelős igazgatója volt. 2003-2004-ben a német transtec AG kelet-európai üzletfejlesztési vezetője volt, majd 2005-ig a Proudfoot Consultingnál dolgozott.

A magyar származású, Venezuelában született és nevelkedett gépészmérnök 49 éves, a magyar mellett folyékonyan beszél angolul, németül, hollandul és spanyolul. A Müncheni Egyetemen gépészetet és számítástechnikát tanult. Házas, 19 és 15 éves gyermekei vannak. Hobbija a repülőmodellezés és a fotózás.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom