Connect with us

EMC Velocity Partner Oktatás

Dotkom

EMC Velocity Partner Oktatás

Az oktatási programot a harmadik napon Web-alapú vizsga zárta.

Az EMC Corporation információtároló rendszerek, szoftverek, hálózatok és szolgáltatások világviszonylatban vezető gyártója. Termékeinek hivatalos és kizárólagos magyarországi disztribútora az Avnet Kft., mely cég az adattárolási megoldások hazai piacán fokozatosan növeli jelenlétét. Az értékesítés hatékonyságának emelése érdekében az Avnet a tavalyi évben beindította oktatási programsorozatát, melynek legújabb állomása a március 27-29-i Velocity Partner SE Oktatás volt, mely a meglévő Velocity partnerek technikai embereinek képzésére irányult.

A tanfolyam főszervezője, Kozák Tamás igen sikeresnek ítélte a programot. A nyolc partnertől összesen 24 ember volt jelen, akik mélyebb ismeretekre tehettek szert az EMC CLARiiON termékeiről és egyéb szoftver megoldásairól. A képzés révén az ajánlatadás fázisa jelentősen felgyorsul, mivel az ismeretanyag megszerzésével a partnerek a jövőben képesek lesznek önállóan árazni, konfigurálni, paraméterezni.

Az előadásokra a kötetlen, felszabadult hangulat volt jellemző; a második nap délutánján a résztvevők szakmai ismereteik bővítése mellett a közeli bowling pályán is fejleszthették tudásukat.

A rendezvény sikerességét tovább növelte a helyszín biztosítójának kiváló munkája (www.trener.hu); a magas színvonalú kiszolgálás és a technikai felszerelések, továbbá az ételek és italok széles választéka kiváló hátteret biztosított a képzés számára.

Az oktatási programot a harmadik napon Web-alapú vizsga zárta, melyet – az élőadások hatékonysága révén – a résztvevők mindegyike sikeresen teljesített. Ennek köszönhetően a piac újabb jól felkészült szakemberekkel bővült, ami az ügyfelek igényeinek minél hatékonyabb kiszolgálását segíti elő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom