Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC Velocity Partner Oktatás

Dotkom

EMC Velocity Partner Oktatás

Az oktatási programot a harmadik napon Web-alapú vizsga zárta.

Az EMC Corporation információtároló rendszerek, szoftverek, hálózatok és szolgáltatások világviszonylatban vezető gyártója. Termékeinek hivatalos és kizárólagos magyarországi disztribútora az Avnet Kft., mely cég az adattárolási megoldások hazai piacán fokozatosan növeli jelenlétét. Az értékesítés hatékonyságának emelése érdekében az Avnet a tavalyi évben beindította oktatási programsorozatát, melynek legújabb állomása a március 27-29-i Velocity Partner SE Oktatás volt, mely a meglévő Velocity partnerek technikai embereinek képzésére irányult.

A tanfolyam főszervezője, Kozák Tamás igen sikeresnek ítélte a programot. A nyolc partnertől összesen 24 ember volt jelen, akik mélyebb ismeretekre tehettek szert az EMC CLARiiON termékeiről és egyéb szoftver megoldásairól. A képzés révén az ajánlatadás fázisa jelentősen felgyorsul, mivel az ismeretanyag megszerzésével a partnerek a jövőben képesek lesznek önállóan árazni, konfigurálni, paraméterezni.

Az előadásokra a kötetlen, felszabadult hangulat volt jellemző; a második nap délutánján a résztvevők szakmai ismereteik bővítése mellett a közeli bowling pályán is fejleszthették tudásukat.

A rendezvény sikerességét tovább növelte a helyszín biztosítójának kiváló munkája (www.trener.hu); a magas színvonalú kiszolgálás és a technikai felszerelések, továbbá az ételek és italok széles választéka kiváló hátteret biztosított a képzés számára.

Az oktatási programot a harmadik napon Web-alapú vizsga zárta, melyet – az élőadások hatékonysága révén – a résztvevők mindegyike sikeresen teljesített. Ennek köszönhetően a piac újabb jól felkészült szakemberekkel bővült, ami az ügyfelek igényeinek minél hatékonyabb kiszolgálását segíti elő.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés