Connect with us

A VirusBuster új Windows-os termékei

Dotkom

A VirusBuster új Windows-os termékei

Áprilisban megjelentek VirusBuster új Windows-os termékei, melyek a tartalomszűrő komponens és a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) továbbfejlesztett változata mellett tartalmazzák az inkrementális adatbázis frissítést is.

VirusBuster Personal és Professional munkaállomás védelem, a VirusBuster for Windows Servers file szerver védelem, valamint Central Management Solution termékekben legfőbb újdonságnak az inkrementális adatbázis frissítés tekinthető. Ennek lényege, hogy vírusadatbázis napra készen tartásához a felhasználóknak nem kell letölteniük a teljes vírusadatbázist (több megabájt méretű file), hanem elegendő naponta csak egy, kisebb méretű, az aktuális, új vírusinformációkat tartalmazó, kiegészítő frissítést letölteniük.

A módszer előnye, hogy a letöltendő adatmennyiség századára csökken, így a felhasználóknak kevesebb hálózati erőforrást, sávszélességet kell használniuk, ezáltal az adatbázis frissítésére fordított idő is lényegesen lecsökken.

„Az inkrementális adatbázisra történő áttérés egyrészt nagy könnyebbséget jelent felhasználóinknak, hiszen a frissítések letöltése lényegesen kevesebb erőforrást vesz igénybe, másrészt lehetőséget ad arra, hogy naponta több vírusadatbázis frissítést adjunk ki, így növelve a felhasználóink számára nyújtott biztonság szintjét.” – mondta Agócs Péter, a VirusBuster fejlesztési igazgatója.

Az inkrementális adatbázis frissítésen felül főbb újdonság a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztése, valamint a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) információtartalmának bővítése, áttekinthetőbbé tétele.

Az új Windows-os termékek már letölthetők a VirusBuster internetes oldaláról. Májustól a felhasználók automatikusan, manuális közbeavatkozás nélkül is megkapják a frissítéseket, ennek azonban az a feltétele, hogy a termékbe épített, automata frissítési funkció aktív állapotban legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom