Connect with us

technokrata

A VirusBuster új Windows-os termékei

Dotkom

A VirusBuster új Windows-os termékei

Áprilisban megjelentek VirusBuster új Windows-os termékei, melyek a tartalomszűrő komponens és a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) továbbfejlesztett változata mellett tartalmazzák az inkrementális adatbázis frissítést is.

VirusBuster Personal és Professional munkaállomás védelem, a VirusBuster for Windows Servers file szerver védelem, valamint Central Management Solution termékekben legfőbb újdonságnak az inkrementális adatbázis frissítés tekinthető. Ennek lényege, hogy vírusadatbázis napra készen tartásához a felhasználóknak nem kell letölteniük a teljes vírusadatbázist (több megabájt méretű file), hanem elegendő naponta csak egy, kisebb méretű, az aktuális, új vírusinformációkat tartalmazó, kiegészítő frissítést letölteniük.

A módszer előnye, hogy a letöltendő adatmennyiség századára csökken, így a felhasználóknak kevesebb hálózati erőforrást, sávszélességet kell használniuk, ezáltal az adatbázis frissítésére fordított idő is lényegesen lecsökken.

„Az inkrementális adatbázisra történő áttérés egyrészt nagy könnyebbséget jelent felhasználóinknak, hiszen a frissítések letöltése lényegesen kevesebb erőforrást vesz igénybe, másrészt lehetőséget ad arra, hogy naponta több vírusadatbázis frissítést adjunk ki, így növelve a felhasználóink számára nyújtott biztonság szintjét.” – mondta Agócs Péter, a VirusBuster fejlesztési igazgatója.

Az inkrementális adatbázis frissítésen felül főbb újdonság a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztése, valamint a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) információtartalmának bővítése, áttekinthetőbbé tétele.

Az új Windows-os termékek már letölthetők a VirusBuster internetes oldaláról. Májustól a felhasználók automatikusan, manuális közbeavatkozás nélkül is megkapják a frissítéseket, ennek azonban az a feltétele, hogy a termékbe épített, automata frissítési funkció aktív állapotban legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp