Connect with us

ServerProtect for Linux

Dotkom

ServerProtect for Linux

A „Legjobb Linux Biztonsági Szoftver”.

A Trend Micro ServerProtect for Linux 2.5 valós idejű védelmet biztosít a rendszer belső és külső végpontjain egyaránt, megelőzi a rosszindulatú kódok terjedését a linuxos web- és fájlszervereken, ezáltal segíti a vállalatok vírusvédelmi és biztonsági irányelveinek betartását.

A Trend Micro TrendLabs kutatása szerint ugyan kevesebb jelen pillanatban is veszélyt jelentő rosszindulatú kód ismert amely Linux rendszereket támad, de a fájlkiszolgálók tárolhatnak Microsoft Windows-on futtatható fertőzött fájlokat. Ez önmagában nem jelent nagy veszélyt a fájlt tároló Linux-rendszerre, azonban az a terjesztés központjává válhat, mivel a rosszindulatú kód letölthető innen egy Windows-rendszerbe – vagy éppen a Windows-rendszer által –, tehát megnő a fertőzés, a károkozás és a továbbterjedés veszélye.

A ServerProtect volt az első szerver vírusvédelmi megoldás a piacon. A Linux-World magazin olvasói a ServerProtectet 2006. februárjában a „Legjobb Linux Biztonsági Szoftver”–nek választották, a termék négy egymást követő évben a VirusBulletin „VB100%” díját is elnyerte. Emellett a megoldás számos szervezet, többek között a Novell, az IBM és a Red Hat tanúsítványát is megkapta.

A rendszergazdák által defíniált biztonsági szintek a ServerProtect segítségével betarthatók. A ServerProtect lehetővé teszi a webes felületen történő távoli telepítést, a központi felügyeletet és a központi frissítéseket is. A megoldás az átfogó, többrétegű, Trend Micro Vállalati Védelmi Stratégiájának (Enterprise Protection Strategy – EPS) kulcsfontosságú eleme, amely egyaránt védelmet biztosít az ismert és ismeretlen fenyegetések ellen. A Trend Micro Control Managerrel integrálva egyszerű felügyeletet és központi jelentéskészítést tesz lehetővé. Emellett a ServerProtect elsőként támogatja a Trend Micro Outbreak Prevention Services-t (fertőzésmegelőző szolgáltatások) Linux platformon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő