Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kommunikációs rendszerek a kkv-knak

Dotkom

Kommunikációs rendszerek a kkv-knak

Avaya partner lett az RRC.

Az Avaya nemrég jelentette be, hogy üzleti kommunikációs rendszereit immáron a kis- és középvállalkozásoknak is elérhetővé kívánja tenni. Ennek gyakorlati megvalósításához is hozzálátott, ennek érdekében viszonteladói partnereinek számát az RRC bevonásával is szélesíti.

„Az Avaya a meglévő disztribúciós hálózatához olyan széleskörű tapasztalatokkal is rendelkező partnert keresett, amely eredményesen tudja értékesíteni a kis- és középvállalati megoldásait. Ezeknek a megoldásoknak a bevezetésénél részben klasszikus alközponti, részben pedig adatkommunikációs, szoftveralkalmazás és integrációs feladatokat is meg kell oldani. A cég elsősorban az IP Office termékkört, valamint a biztonsági és az üzleti vezeték nélküli megoldásokban keresett megbízható és szakértő partnert” – világított rá a megállapodás létrejöttének hátterére Virágh Attila, az RRC Enterprise Networking üzletágának vezetője.

Az RRC a megállapodás értelmében a termékértékesítés megindításával egy időben elkezdi az Avaya Business Partner Program akkreditációs folyamatát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés