Connect with us

technokrata

Kommunikációs rendszerek a kkv-knak

Dotkom

Kommunikációs rendszerek a kkv-knak

Avaya partner lett az RRC.

Az Avaya nemrég jelentette be, hogy üzleti kommunikációs rendszereit immáron a kis- és középvállalkozásoknak is elérhetővé kívánja tenni. Ennek gyakorlati megvalósításához is hozzálátott, ennek érdekében viszonteladói partnereinek számát az RRC bevonásával is szélesíti.

„Az Avaya a meglévő disztribúciós hálózatához olyan széleskörű tapasztalatokkal is rendelkező partnert keresett, amely eredményesen tudja értékesíteni a kis- és középvállalati megoldásait. Ezeknek a megoldásoknak a bevezetésénél részben klasszikus alközponti, részben pedig adatkommunikációs, szoftveralkalmazás és integrációs feladatokat is meg kell oldani. A cég elsősorban az IP Office termékkört, valamint a biztonsági és az üzleti vezeték nélküli megoldásokban keresett megbízható és szakértő partnert” – világított rá a megállapodás létrejöttének hátterére Virágh Attila, az RRC Enterprise Networking üzletágának vezetője.

Az RRC a megállapodás értelmében a termékértékesítés megindításával egy időben elkezdi az Avaya Business Partner Program akkreditációs folyamatát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp