Connect with us

technokrata

Synergon Csoport: újabb rendszertanúsítványok

Dotkom

Synergon Csoport: újabb rendszertanúsítványok

Sikerrel zárult a Synergon Csoport zágrábi székhelyű tagvállalatának, a SPAN d.o.o-nak a minőségirányítási rendszertanúsítása.

A Horvátországban még kevésbé elterjedt ISO 9001:2000 rendszer akkreditált tanúsításával a cégcsoport valamennyi tagvállalata külön-külön is rendelkezik minőségirányítási rendszertanúsítvánnyal. Az anyavállalat, a Synergon Informatika Rt., valamint az IT üzemeltetési feladatokat ellátó hazai leányvállalata, a SAO – Synergon Kft. ugyancsak tovább bővítették eddigi tanúsítványaik körét: mindkét cég ez évben sikeresen zárta az ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek megfelelő Környezetközpontú Irányítási Rendszer tanúsító auditját.

A Synergon Csoport újabb rendszerauditjait az Első Magyar Tanúsító Kft. (NQA Hungary), az angliai székhelyű National Quality Assurance Limited, a világ egyik vezető rendszertanúsító szervezetének magyarországi képviselője végezte.

A SPAN d.o.o. esetében az ISO 9001:2000 rendszer tanúsításának Horvátországban potenciális piaci értéke van, hiszen relatíve kevesebb minőségirányítási rendszer épült még ki, mint hazánkban.

Az anyavállalat, valamint a SAO-Synergon Kft. környezetközpontú ISO 14001:2005 rendszerei az irodai KIR rendszerek jellegzetességeivel rendelkeznek, a cégek működéséből fakadó környezet-terhelés gyakorlatilag elenyésző. Az ügyfelek elvárásai között szereplő KIR tanúsítvány megszerzése további komparatív lehetőségeket biztosít a versenytársakkal való megmérettetésnél, a pályázatok, tenderek elbírálásakor. A teljes cégcsoport elkötelezett a környezettudatos működés terén, ezért minden tagvállalat a most tanúsított rendszerek adaptív kiépítését és tanúsíttatását tűzte ki célul.

A Synergon Informatika Rt. a hazai piacon jelenleg is egyedülállóan rendelkezik egyszerre AQAP 2110 és AQAP 160 tanúsítványokkal, melyek a hagyományos polgári minőségirányítási követelményeken túl a NATO speciális katonai követelményeinek való megfelelést bizonyítják. A Synergon megfelel továbbá az atomerőműi speciális beszállítói követelményeknek, melyet az ABOS 4T és ABOS 3 minősítések tanúsítanak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle