Connect with us

technokrata

Megújult a Lipton tea márkaoldala

Dotkom

Megújult a Lipton tea márkaoldala

A Mirai Interactive és a red-stars az Arcus Interactive Group tagja.

Ismét esztétikus és tartalmas weboldal született az Unilever Lipton márkája, és a Mirai Interactive együttműködésében. Az Arcus Interactive Group tagja ezúttal az egészséges teát állította az interaktív kommunikáció középpontjába.

Vizuális és szerkezeti felújítása során a Lipton márkasite megőrizte arculatát, miközben friss, vonzó tartalmat és külsőt kapott. A szemléletes navigáció, logikus tartalmi elrendezés mellett új almenüvel gazdagodott a weboldal: a tea élvezeti értékén túl annak kedvező élettani hatásaira is rávilágít a „tea és egészség” tartalmi egység. Ez a témakör – fontosságához mérten – a website minden aloldaláról közvetlenül elérhető.

A Mirai által tervezett és megvalósított interaktív kommunikáció elsődleges célja, hogy közelebb hozza a tea világához a fogyasztókat. „Ennek eszközeként a tea sokoldalú felhasználhatóságáról szóló színes, érdekes háttérinformációkat, illetve a tea egészségre gyakorolt kedvező hatásának bemutatását választottuk” – nyilatkozta az új kommunikációs csatornáról a Lipton brandért felelős Szirbek András.

Ír, indiai, türkmén teareceptekkel, a tea értékes hatóanyagainak értő bemutatásával, és letisztult, mégis izgalmas megjelenéssel várja látogatóit az új tea-oldal, a www.lipton.hu.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle