Connect with us

technokrata

Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékek számára

Dotkom

Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékek számára

Elkészültek a 2006. március 23-i brüsszeli Galileo vevőkészülékek témában megtartott workshop utómunkálatai.

A Galileo Joint Undertaking és az Európai Űrügynökség (ESA) az EU 6. kutatás-fejlesztési keretprogramja támogatásával 2006. március 23-án „Eszközök és megoldások a Galileo vevőkészülékek számára” címmel workshopot szervezett a hollandiai Noordwijkban, az ESA Európai Űrkutatási és Technológiai Központjában.

A workshopon a Galileo vevőkészülékek fejlesztését, a fejlesztések számára eszközöket és megoldásokat fejlesztő/nyújtó, illetve azok tesztelését és ellenőrzését végző vállalatok és kutatóintézetek gyűltek össze.

A fórum egyben lehetőséget biztosított a készülékfejlesztők, az eszközök és megoldások előírásaira vonatkozó követelmények elemzésére a fejlesztések harmonikusabbá tétele, valamint a különböző fejlesztési kockázatok befolyásolása érdekében. A workshop naprakész áttekintést nyújtott a Galileo vevőkészülék-fejlesztésekről, illetve azok teszteléséről és ellenőrzéséről. A résztvevőknek lehetőségük nyílt továbbá fejlesztéseikhez partnerkeresésre, a jövő szükségleteinek meghatározására is.

A találkozó során az ipar képviselői megoszthatták információikat a még fejlesztés alatt álló, kereskedelmi forgalomban egyelőre nem elérhető technológiára vonatkozó szükségleteikről és termékeikről.

A lenti előadások bepillantást nyújtanak a vevőkészülékek terén nyíló lehetőségek széles skálájába, tanuságot téve az európai ipar lelkesedéséről és motivációjáról a Galileo vevőkészülék-fejlesztésekbe történő részvétel iránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák