Connect with us

technokrata

Az Axis új kompakt rögzített hálózati dome kamerával llépett piacra

Dotkom

Az Axis új kompakt rögzített hálózati dome kamerával llépett piacra

Az AXIS 216FD kompakt, diszkrét kivitelű, és a külső szerkezet megrongálása ellen hatékony védelemmel látták el.

Az Axis Communications bejelentette a nagyteljesítményű AXIS 216FD rögzített hálózati dóm kamerájának bevezetését a piacra. Az AXIS 216FD kompakt, diszkrét kivitelű, és a külső szerkezet megrongálása ellen hatékony védelemmel látták el, mely ideálissá teszi a kiskereskedelemben valamint az oktatási intézményekben való használatra.

Az AXIS 216FD varikfokálís, DC-íriszes lencsével rendelkezik, valamint kiváló képminőséget biztosít sorkövető letapogatással, és másodpercenként akár 30 képkockával VGA felbontásban. A kamera modern képfeldolgozása éles, tiszta képeket biztosít, még alacsony fényerősség esetén is. Szimultán mozgó JPEG és MPEG-4 videostream-eket használ, hogy képminőség és sávszélesség-hatékonyság tekintetében egyaránt optimalizálni lehessen.

A hálózati kamerában beépített mikrofon is van, és külső hangszórókhoz is csatlakoztatható. Ez lehetővé teszi, hogy az eszközt megfigyelésre és távfelügyeletre használják olyan alkalmazásoknál, ahol szükséges, hogy a látogatókat vagy behatolókat láthassák, hallhassák, valamint kommunikálhassanak velük. Az IEEE 802.3af szabvány szerinti beépített Etherneten keresztüli áramellátás (PoE) csökkenti a beszerelési költségeket azáltal, hogy az áram ugyanazon a hálózati kábelen érkezhet, amelyen az adat, a kép vagy a hang is átvitelre kerül.

„Mivel a rögzített dóm kamerák diszkrétek és könnyen felszerelhetők, az utóbbi években igen nagy népszerűségre tettek szert” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „Az AXIS 225FD, az Axis első rögzített dóm kameráját jól kiegészíti az AXIS 216FD. Az, hogy termékpalettánkat eképpen bővítettük, mutatja, hogy továbbra is növekvő választékkal és rugalmassággal elégítjük a piaci igényeket.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák