Connect with us

technokrata

Újabb voks a Novellre

Dotkom

Újabb voks a Novellre

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb egészségügyi szervezete is a Novell mellett döntött.

A Novell megoldásainak bevezetése mellett döntött a San Francisco-i székhelyű Catholic Healthcare West egészségügyi szervezet. A 40 kórházban 9500 ágyat fenntartó intézmény a nagyobb vállalati biztonság megteremtése és a szigorú törvényi szabályozásoknak való megfelelés biztosítása érdekében választotta a Novell termékeit, amelyek bevezetésével az adminisztrációra fordított idő 70 százalékkal csökkent. A személyazonosság-kezelés központosításával, a Novell Identity Manager 3 bevezetésével a szervezet garantálja, hogy a HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act, az egészségbiztosítás hordozhatóságáról és elszámoltathatóságáról szóló törvény) előírásainak megfelelően csak a szükséges jogosultsággal rendelkező munkatársak férhetnek hozzá a betegek adataihoz. A rugalmasabb, nyílt környezetet biztosító Novell SUSE Linux Enterprise Server bevezetésétől pedig 1,5 millió dollár megtakarítást remél a Catholic Healthcare West.

„Az intézményünkkel szemben támasztott követelmények folyamatos változása mellett szigorú szabályok határozzák meg működésünket. Éppen ezért egy teljeskörű személyazonosság-kezelő rendszer bevezetésére volt szükségünk a szabályozási problémák megoldására fordított idő csökkentése érdekében” – mondta Eric Leader, a Catholic Healthcare West vezető műszaki tervezője – „A Novell személyazonosság-kezelő megoldása megfelelő alapot nyújt informatikai rendszerünk hatékony működtetéséhez.”

A Novell Identity Manager 3 megoldással a hozzáférések és jogosultságok kezelése mind Linux, mind UNIX rendszereken, valamint Windows platformon is lehetővé válik. Bevezetésével a Catholic Healthcare West eleget tehet a HIPAA által előírt szabályozásoknak, ugyanis informatikai csapata rendszeresen ellenőrizheti és nyomon követheti, hogy kik és mikor fértek hozzá az információkhoz.

A SUSE Linux Enterprise Server jó teljesítményt nyújt a kritikus fontosságú rendszerekben is, miközben 25 százalékkal csökkenti a hardverköltségeket és a szerverfelügyeletre fordított időt. Az egységes katasztrófavédelmi stratégia is a HIPAA előírásainak részét képezi. A Linuxnak és a nyílt forráskód stratégiának köszönhetően a Catholic Healthcare West gyorsabban és kevesebb költséggel vezethet be hibatűrő rendszereket, mint zárt forráskódú platformok esetében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák