Connect with us

Újabb védelem a kémprogramok ellen

Dotkom

Újabb védelem a kémprogramok ellen

A Trend Micro legújabb kémprogram védelmi megoldása képes a nehezen felderíthető kémprogramok és szürke programok felismerésére és eltávolítására.

A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik, így hatékony védelmet és könnyű használhatóságot biztosít a korlátozott informatikai erőforrásokkal rendelkező cégek számára. A Trend Micro Anti-Spyware terméke a vezető PC gyártók által szállított, több mint 6 millió gépen előtelepített technológiára épül, ezáltal megbízható és más szoftvertermékekkel is kompatibilis.

A Trend Micro a kémprogramok elleni megoldásainak fejlesztésekor a kémprogramok és szürke programok valós idejű azonosítása és eltávolítása mellett olyan továbbfejlesztett funkciók biztosítását tartotta szem előtt, amelyek a cég méreteinek megfelelően testreszabhatók és ezáltal könnyen használhatók. A különböző vírusvédelmi és biztonsági szoftverekkel együttműködő megoldások akár önállóan, akár egy többszintű védelem részeként is hatékony védelmet nyújtanak a hálózat több pontján.

„Az európai informatikai igazgatók többsége 2006 három legfontosabb megoldandó feladata közé sorolta a kémprogramok kiszűrését. A legtöbb vállalat már megtapasztalta a legkártékonyabb kémprogramok: a billentyűzetnaplózó, a betárcsázó és a böngészőátállító szoftverek kártékony hatását. A Trend Micro kifejezetten átjárókra és munkaállomásokra tervezett szolgáltatásai biztosítják a cégek számára, hogy az infrastruktúrájuknak leginkább megfelelő megoldást válasszák.” – mondta Aldo Rimondo, az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió marketingtevékenységéért felelős alelnöke.

A Trend Micro kémprogram védelmi termékei az egyik leghatékonyabb megoldásnak tartott technológiát, a CWShreddert tartalmazzák, amely a felderítése ellen folyamatosan új módszerekkel védekező CoolWebSearch böngészőeltérítő és változatai ellen nyújt hatékony védelmet. A Trend Micro számos kutató és támogató központtal rendelkezik világszerte, melyek a termékek folyamatos frissítése mellett az ügyfelek folyamatos védelmét is biztosítják a legújabb kémprogramok okozta fenyegetések ellen.

A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik: felismeri a védtelen számítógépeket, a telepítések és a frissítések pedig a háttérben történnek, így a rendszergazdák a végfelhasználók munkájának megzavarása nélkül, egy webalapú felületen keresztül központilag telepíthetik és felügyelhetik ezt a kémprogramvédelmi megoldást, amelynek segítségével a teljes vállalati rendszer átlátható és ellenőrizhető.

Elérhetőség
A Trend Micro kémprogramvédelmi megoldásai három változatban érhetők el: a Consumer változat az otthoni felhasználóknak, az SMB változat a kis- és középvállalkozásoknak, az Enterprise változat pedig a nagyvállalatoknak készült.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom