Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sportklub a vidéki nagyvárosokban is

Dotkom

Sportklub a vidéki nagyvárosokban is

Április 27-étől a Sport Klub csatorna is szerepel a T-Kábel szegedi és békéscsabai kábeltelevíziós kínálatban.

A közelgő labdarúgó világbajnokságot övező fokozott várakozások és a Sport Klub budapesti régióban tapasztalható sikere után vizsgálta meg a Társaság a csatorna Szegedre – és Makóra, Hódmezővásárhelyre, Klárafalvára -; illetve Békéscsabára – és Békésre, Dobozra, Gyulára, Orosházára – történő bevezetésének lehetőségét. A széles körben elvégzett piackutatás eredménye is azt igazolta, hogy az ügyfelek szívesen néznék az új sport csatornát.

A kutatás során felmérésre került az is, hogy a Sport Klub bevezetéséhez, valamint a digitális műsorkínálat – júniusi tesztelése után – júliusra tervezett elindításához szükséges csatornaátrendezések érdekében a legritkábban nézett csatornák közül az Ügyfelek többsége lemondana a TVE és a ClubTV kínálatban szerepeltetéséről. Erre az analóg technológia korlátai miatt van szükség, ugyanis a csatornahelyek száma sajnos véges, ezért a Sport Klub beillesztése, valamint a szélesebb választékot, és jobb minőséget jelentő digitális műsorkínálat elindítása csak olyan áron valósulhat meg, ha két csatornahely felszabadul. Tekintettel az új sportcsatorna kínálatba illesztésére, az újonnan bekerülő, valamint a kikerülő csatornák műsordíj különbözetéből adódóan június 1-jétől 35 forinttal nő a III. programcsomag havidíja, amit a piackutatásban a változtatás feltételeként az Ügyfelek túlnyomó többsége támogatott.

A Sport Klub elindításának aktualitását a legrangosabb futballünnep, a június 9-én kezdődő 2006-os németországi labdarúgó világbajnokság adja, hiszen a Sport Klub-on a nézők valamennyi meccset végigszurkolhatják, és nyomon követhetik az összefoglalókat, sztárinterjúkat, stúdióbeszélgetéseket is.

A piackutatás eredményét követően a T-Kábel célja a csatorna gyors, mielőbbi bevezetése lett. Bár a csatornaváltozás hivatalosan csak június 1-jétől lép életbe, a T-Kábel és a Sport Klub ajándékaként az Ügyfelek már április 27-étől nézhetik a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, küzdő-, és extrémsport mérkőzéseket, összefoglalókat. A két cég szeretné minél több Ügyféllel megismertetni az új csatorna műsorait, ezért ugyan június 1-jétől véglegesen a III. programcsomag kínálatába kerül majd a Sport Klub, április 27-től több, mint egy hónapon keresztül a II. programcsomagban, Szegeden az S38-as, Békéscsabán az S25-ös programhelyen, díjemelkedés nélkül lesz látható a sport csatorna.

Június 1-jén, az ajándék hónap leteltével, a sport csatorna elindítása és a digitális műsorkínálat júliusi bevezetése érdekében a következő csatornaátrendezés valósul meg. A Sport Klub végleges helyére a III. programcsomagba kerül, a C30 programhelyre, a Romantica helyére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés