Connect with us

technokrata

Tőzsdén az új magyar internettelefon

Dotkom

Tőzsdén az új magyar internettelefon

Az új Megafone termékek az üzleti előfizetőknek hagyományos telefonhálózaton biztosítanak alacsony percdíjú telefonálási lehetőséget, előfizetési díj nélkül. A Megafone-nal a világ bármely vezetékes és mobiltelefonja hívható, a hálózaton belüli beszélgetés ingyenes.

A Megafone üzleti szolgáltatásával az üzleti előfizetők kezdeményezhetnek az eddiginél olcsóbb hívásokat helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba, ráadásul a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk, mivel a szolgáltatás a már meglévő vezetékes hálózaton keresztül közvetlenül elérhető. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell behívószámot vagy előválasztó számot (zöldszám, helyi behívószám) tárcsázni a kívánt telefonszám hívása előtt, csupán felemelni a kagylót és tárcsázni a kívánt célállomást a megszokott módon.

A meglévő telefonvonalát az előfizető megtartja, és korábbi vezetékes szolgáltatójával is előfizetői viszonyban marad, azaz az előfizetési díjat a korábbi szolgáltatónak, a hívások percdíjait a Megafone-nak fizeti. A Megafone üzleti szolgáltatás használata eszközvásárlást vagy telefonközpont programozást sem igényel. Mivel az eredeti infrastruktúrán folyik a szolgáltatás, így a hangminőség ugyanolyan marad.

Az econet.hu az 500 milliárdos magyar hangpiacból két éven belül mérhető részesedést kíván szerezni, melyből az idei évben több százmilliós, 2007-ben már milliárdos nagyságrendű árbevételre számít.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák