Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle – Siebel közös termékstratégia

Dotkom

Oracle – Siebel közös termékstratégia

Az Oracle felvázolta az Oracle és a Siebel közös termék- és terméktámogatási stratégiáját, és egyben ismertette azt is, hogy miként gondoskodik a Siebel-ügyfelek meglévő beruházásainak védelméről és továbbfejlesztéséről.

Az Oracle teljes élettartamra kiterjedő szoftvertámogatást kínál, a többi üzleti alkalmazásához hasonlóan a Siebel 7.8-as változatától kezdődően is. Ez kellő védelmet biztosít az ügyfelei meglévő beruházásaira és lehetővé teszi, hogy minden felhasználó a saját maguk által megválasztott időpontban térjen át a már fejlesztés alatt lévő, az összes Oracle üzleti alkalmazás (E-Business Suite, Peoplesoft, JD Edwards, Sieble stb.) legjobb tulajdonságait ötvöző, SOA alapú Oracle Fusion alkalmazásra.

A fentieken túl az Oracle tovább folytatja az Oracle E-Business Suite, a PeopleSoft Enterprise és a JD Edwards EnterpriseOne CRM-termékcsaládok fejlesztését, amelyek új verzióinak megjelenése 2006-ban várható.

Siebel 8.0 2006-ban
A szoftveróriás már 2006-ban piacra dobja a Siebel 8.0-ás, a Siebel Component Assembly 3.0-s, a Siebel Analytics 7.9-es és a Siebel CRM On Demand 10.0-s változatát is. Az alkalmazásokban a következő főbb újdonságok találhatók:
• A Siebel 8.0-s változata nagyobb fokú rugalmasságot, vállalati szinten jobb használhatóságot, megbízhatóságot, méretezhetőséget, illetve kibővített ágazatspecifikus funkciókat kínál majd.
• A Siebel Component Assembly 3.0-s változatában új felhasználói felület és több mint száz új elem jelenik meg.
• A Siebel Analytics 7.9-es változatában fejlettebb ágazatspecifikus adatelemző funkciók, illetve a beágyazott adatelemzések nagyobb fokú támogatása az újdonság.
• A Siebel On Demand 10-es változatában további testre szabható és integrációs szolgáltatások, beágyazott üzleti alkalmazási sablonok és bővített vállalati szintű funkciók várhatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés