Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMO push e-mail megoldás a 3 Scandinavianál

Dotkom

EMO push e-mail megoldás a 3 Scandinavianál

Az Ericsson hosztolt push e-mail megoldását választotta a 3 Scandinavia.

A 3 Scandinavia az Ericsson Mobile Organizer (EMO) push e-mail megoldását választotta. Az Ericsson által szállítandó EMO segítségével a 3 Scandinavia üzleti megrendelői kényelmesen, útközben férhetnek hozzá e-mailjeikhez, névjegyeikhez és a naptár alkalmazáshoz.

A 3 Scandinavia Svédország első szolgáltatója, amely bevezeti az Ericsson push e-mail megoldását. A szolgáltatást az Ericsson hosztolja majd, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződés keretében. Ez lehetővé teszi a 3 Scandinavia számára az új szolgáltatás gyors és egyszerű, költséghatékony bevezetését. A szolgáltatás felhasználóbarát próbaüzeme haladéktalanul megkezdődik.

Az EMO egyszerűen használható hozzáférést biztosít az e-mailekhez, a névjegyekhez és a naptár frissítéseihez, amelyek a 3G hálózaton keresztül automatikusan eljutnak a felhasználóhoz. Az e-mail mellékletek letölthetők, olvashatók és szerkeszthetők. Az Ericsson hosztolt vállalati megoldása egyszerű kezelhetőséget, nyitottságot, biztonságot és alacsony tulajdonlási összköltséget jelent a szolgáltatók számára. Az EMO a végberendezések széles választékával működik együtt, telepítése és karbantartása pedig a lehető legegyszerűbb.

Shlomo Liran, a 3 Scandinavia elnök–vezérigazgatója, a következőket nyilatkozta: „A push e-mail 3Business termékválasztékunk fontos része. Ez az egyik legversenyképesebb és legkorszerűbb üzleti portfolió a skandináv piacon. Az EMO még nagyobb rugalmasságot, mobilitást és felügyeletet tesz lehetővé üzleti felhasználóink számára.”

Johan Wibergh, az Ericsson skandináv és balti tevékenységéért felelős egység elnöke, kijelentette: „Az EMO jó példa arra, hogyan képes az Ericsson egyesíteni a mobilitást a vállalati környezettel. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy részt vehetünk a 3 Scandinavia innovatív termékválasztékának kialakításában, amelyet svéd és dán vállalati ügyfeleinek kínál.”

A hosztolás az Ericsson menedzselt szolgáltatásokat tartalmazó termékválasztékának része. A menedzselt szolgáltatások iránt világszerte megnyilvánuló kereslet növekedése felgyorsult, mivel a szolgáltatók és a szállítók együttműködnek a költségek csökkentése és az új szolgáltatások lehető leggyorsabb piaci bevezetése érdekében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés