Connect with us

technokrata

EMO push e-mail megoldás a 3 Scandinavianál

Dotkom

EMO push e-mail megoldás a 3 Scandinavianál

Az Ericsson hosztolt push e-mail megoldását választotta a 3 Scandinavia.

A 3 Scandinavia az Ericsson Mobile Organizer (EMO) push e-mail megoldását választotta. Az Ericsson által szállítandó EMO segítségével a 3 Scandinavia üzleti megrendelői kényelmesen, útközben férhetnek hozzá e-mailjeikhez, névjegyeikhez és a naptár alkalmazáshoz.

A 3 Scandinavia Svédország első szolgáltatója, amely bevezeti az Ericsson push e-mail megoldását. A szolgáltatást az Ericsson hosztolja majd, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződés keretében. Ez lehetővé teszi a 3 Scandinavia számára az új szolgáltatás gyors és egyszerű, költséghatékony bevezetését. A szolgáltatás felhasználóbarát próbaüzeme haladéktalanul megkezdődik.

Az EMO egyszerűen használható hozzáférést biztosít az e-mailekhez, a névjegyekhez és a naptár frissítéseihez, amelyek a 3G hálózaton keresztül automatikusan eljutnak a felhasználóhoz. Az e-mail mellékletek letölthetők, olvashatók és szerkeszthetők. Az Ericsson hosztolt vállalati megoldása egyszerű kezelhetőséget, nyitottságot, biztonságot és alacsony tulajdonlási összköltséget jelent a szolgáltatók számára. Az EMO a végberendezések széles választékával működik együtt, telepítése és karbantartása pedig a lehető legegyszerűbb.

Shlomo Liran, a 3 Scandinavia elnök–vezérigazgatója, a következőket nyilatkozta: „A push e-mail 3Business termékválasztékunk fontos része. Ez az egyik legversenyképesebb és legkorszerűbb üzleti portfolió a skandináv piacon. Az EMO még nagyobb rugalmasságot, mobilitást és felügyeletet tesz lehetővé üzleti felhasználóink számára.”

Johan Wibergh, az Ericsson skandináv és balti tevékenységéért felelős egység elnöke, kijelentette: „Az EMO jó példa arra, hogyan képes az Ericsson egyesíteni a mobilitást a vállalati környezettel. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy részt vehetünk a 3 Scandinavia innovatív termékválasztékának kialakításában, amelyet svéd és dán vállalati ügyfeleinek kínál.”

A hosztolás az Ericsson menedzselt szolgáltatásokat tartalmazó termékválasztékának része. A menedzselt szolgáltatások iránt világszerte megnyilvánuló kereslet növekedése felgyorsult, mivel a szolgáltatók és a szállítók együttműködnek a költségek csökkentése és az új szolgáltatások lehető leggyorsabb piaci bevezetése érdekében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák